-
Nisi prezivcana, to sto prolazis je realnost mnogih zena. Tocno isti je bio i moj ulaz u mpo, prvo bazalna temp i ciljani odnosi, pa aih, pa ivf, itd. Nema odgovora. Najbolje ti je da si das neki rok koliko jos postupaka. Ako ste spremni za alternative - donacija j. stanice il posvajanje - razmislite. Neka obecanja ni u cemu od toga, al su s doniranom js sanse beskrajno vece i nekako mislim da je to najbrzi put. Posvajanje je zafrkano jer se moras borit s konkurencijom, zahtijeva puno proaktivnosti, moras bit malo sales tip choose me. Meni je za mene osobno to bilo prispobivije od donacije jer sam preotvorena i opterecivalo bi me ono sto percipiram cuvanjem tajne. Nema keivog odabira, svi su pravi. A svaki od odabora nosi oportunitetni trosak - dok vrtis postupke ne mozes napredovat u poslu, ne mozes se posvetit posvajanju npr., a gpdine idu. Ja se ozbiljno nisam htjela osvrnut na svoj zivot i da jedino sjecanje budu bolnicki hodnici, a da mi je zivot upravljan covjekom u bijelom i ciklusima, pa sam neko vrijeme imala pravilo 1 ivf, 1 putovanje, sad je i to ograniceno. Jos uvijek, i nakon mirisnog zamotuljka, me boli osvrnut se na sve te godine, a i na neke face u tom mpo karijernom putu. Sto je nekom mpo dru 'sport i glazba', ni ne kuzi, i ne zeli se uzivit, koliko je to invazivno za zenu, od psihe do ciste logostike.
Posljednje uređivanje od ina33 : 25.03.2021. at 10:25
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma