Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Repeated implantation failure (RIF)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    zrinkica, znam jednu ženu koje je u MPO krenula prije nego ja, učila me svemu. A ja sam krenula u sve 2012. Ona svaki puta odlične blastice i ništa. Mislim da u tim godinama 1-2 biokemijske, ostalo nula. Svašta su isprobali, najbolji privatnik, sve ideje kod nas - jednostavno neće i neće.
    Doduše oni sad zapravo i odustaju, van ne žele, izmoreni su, puno godina im to uzelo

Nadam se da ćeš ti pronaći rješenje, iskreno mislim da za to možda treba i van granica Hrvatske. Ja bih bila isto kao ti, kopala i kopala dok bi išlo
    Znaci kod nas niti biokemijska, svaka beta 0. Sad ih više ni ne vidim. Previše stresa mi je to.
    Nećemo jos odustati. Problem je što uvijek ima.puno blastocista i kad iskoristimo sve prođe po godinu i pol. Tamn za novi ciklus.
    Vidim da svaki privatnik ima neku svoju šemu nakon transfera. Al ubiti male.su razlike.
    Pa sad ko će ga znati.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Razumijem ovo što pišeš za bolovanje. Ja ga nisam nikad uzela. Ne mislim da sam tu nešto fulala i da mi je na poslu ispao embrij iz maternice. Nisam nikad objašnjavala na poslu što se događa, znala sam čuti da zašto ganjam karijeru, je l mi ne bi bilo bolje da usporim i imam djecu. Na Maribor je u ono doba bila velika navala, čekalo se i po godinu dana. U međuvremenu sam išla u Ljubljanu/Postojnu na 2-3 postupka, ni ne sjećam se, samo znam da je dr radio od 6 ujutro i da bih ja bila na poslu u 8.00. Nitko nije ni znao gdje sam bila, da je punkcija N stanica odrađena bez ikakve anestezije itd. I svoje roditelje i svekrvu sam poštedila informacija i praćenja i navijanja.
    Moja karijera je naravno patila zbog toga, ali ne tako dramatično. Znala sam si štopericu na poslu uzimati i sl. Imam svoj ured, to je prednost.
    Suosjećam. Malo mi je glupo i pisati kad ja nisam taj primjer za polet. Al evo ina i LH su dobri primjeri

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ina brzo piše

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i da, ja ne bih uspjela ganjati posvajanje i IVF istovremeno. Za to moraš biti kućanica ili netko s radnim mjestom koje to omogućava. Kod mene, nema šanse. Ja sam morala završiti jednu priču. Malo sam zaspala nakon toga i onda me probudila draga prijateljica koja mi je rekla nek se prijavim za posvajanje jer će mi vrijeme proći. I eto, da i ja dam svoj pozitivni doprinos - moje posvojenje je bilo mučno, ali s neočekivano genijalnim rezultatom Sad imam iste one brige kao i svi drugi roditelji, čekam pubertet za dodatne epizode, propitivanja, osude i sl., al trenutno je odlično

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=Jelena;3202759]i da, ja ne bih uspjela ganjati posvajanje i IVF istovremeno. /QUOTE]

Ja sam imala ovu strategiju paralelke - ti gonjaj IVF (ja ću se fizički nacrtat gdje i kad mi kažeš za punkciju i transfer), ja ću posvajanje. Ja sam emotivno izašla iz IVF priče, a ušla u posvajanje i tamo sam gajila konkretne nade. Ali, to se može tako postavit kad nije fake - on je skužio moju vibru i skužio je da mora zapet jer me stvarno više nije bilo briga. Plus svaki odlazak u Maribor na išta je morao bit praćen nekim turizmom - il ćemo nakon u neki restoran, il ćemo prije na Pohorje, neću dole čekat pravorijek jesu preživili odmrzavanje, nisu - nego on se dogovarao da nas nazovu, a ne da mi tamo budemo (jer sam ja mislila neće nijedan od te zadnje trašne preživjet i što bi sad s Pohorja bezveze silazila u maribor, planirali smo trekking na Pohorju). A kad muški to traži, onda to prolazi, because... the Gospod. To nije "feminizirani VSS kadar". Na kraju, žalila sam toga MPO koji je to izjavio - koliko nesretan i frustriran moraš bit kad tako misliš o svojim klijenticama / pacijenticama koje ti čine život i daju kruh u ruke. Nadam se da je sad negdje sretniji.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.03.2021. at 11:36

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    i da, ja ne bih uspjela ganjati posvajanje i IVF istovremeno. Za to moraš biti kućanica ili netko s radnim mjestom koje to omogućava. Kod mene, nema šanse. Ja sam morala završiti jednu priču. Malo sam zaspala nakon toga i onda me probudila draga prijateljica koja mi je rekla nek se prijavim za posvajanje jer će mi vrijeme proći. I eto, da i ja dam svoj pozitivni doprinos - moje posvojenje je bilo mučno, ali s neočekivano genijalnim rezultatom Sad imam iste one brige kao i svi drugi roditelji, čekam pubertet za dodatne epizode, propitivanja, osude i sl., al trenutno je odlično
    Da slazem se, tek kad potpuno odustanemo od mpo voda, onda ćemo dalje.
    Drago mi je da ste vi pronašli svoju sreću! <3

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •