Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Repeated implantation failure (RIF)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2022

Početno

Mi smo prošli 3 transfera po 2 BC, od 4 stimulirana postupka 2 puta nije ni došlo do oplodnje. On ima dg OATS i jako loš spermiogram (ispod 1%). Ja imam dijete s bivšim mužem i svi nalazi su mi ok. Više nemam volje ni želje prolaziti još pikanja i mrcvarenja. Svi govore da su imali uspjeha i s lošijim uzorcima. Imam 37 i vrijeme curi tako da bih željela probati s donacijom i inseminacijom, ali svi forsiraju taj ICSI jer eto on ima nešto spermija u uzorku. Nekako su mi info o tome toliko šture i nejasne da trenutno e znam gdje se krenuti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj issadora prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo prošli 3 transfera po 2 BC, od 4 stimulirana postupka 2 puta nije ni došlo do oplodnje. On ima dg OATS i jako loš spermiogram (ispod 1%). Ja imam dijete s bivšim mužem i svi nalazi su mi ok. Više nemam volje ni želje prolaziti još pikanja i mrcvarenja. Svi govore da su imali uspjeha i s lošijim uzorcima. Imam 37 i vrijeme curi tako da bih željela probati s donacijom i inseminacijom, ali svi forsiraju taj ICSI jer eto on ima nešto spermija u uzorku. Nekako su mi info o tome toliko šture i nejasne da trenutno e znam gdje se krenuti.
    Mislim da vi niste kandidat za repeated implantation failure, nema kod vas nekog neobjašnjivog uzroka - em njegov spermiogram, em tvoja dob sad malo otežava (koliko ti je staro dijete, s koliko godina si ostvarila prvu trudnoću), plus 2 puta bez oplodnje. Shvaćam li te dobro da bi ti htjela probati donaciju sperme i inseminaciju tvoje stanice? Mislim da bi to možda imalo smisla (ako je njemu i tebi emotivno prihvatljivo i ako imate novaca za to), ali ni za to nema puno vremena - kakav ti je AMH? Naime, smanjena kvaliteta jajne stanice do koje dolazi u dobi se ne može tako jasno vidjeti kao što se na prvi pogled može ustanoviti kakvo je stanje kod muškog para.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •