Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 206

Tema: Viber

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam jednom imala viber neko vrijeme, jer sam morala biti u nekoj grupi da saznam informacije. Uglavnom, mislim da sam ga imala ravno 1h instaliranog prije nego sam ugasila sve notifikacije
    Ali su mi se dešavala grozno iritantne stvari, tipa ekipa bi mi slala na viber poruke umjesto na mail jer su očekivali da ja to čitam, a ja sam čitala 1x tjedno (ako i toliko) - pa su mi djeca propustila par rođendana. Ili su me dodavali u nekakve grupe posve nepoznati brojevi - pa sam se micala, stavljala nekakve banove i sl.
    Zabranila sam mu pristup svemu (memoriji, kontaktima itd) pa sam samo po nadimcima nagađala tko je tko.
    Pa onda nekakvi stickers i sl. pi..ije s kojima me spamiralo...

Onaj tren kad je završila potreba za viberom sam ga izbrisala

Srećom učiteljica od sina komunicira mailom.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 27.03.2021. at 08:39

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ali ja imam apsolutno SVE notifikacije stišane na mobu, ali bas SVE.
    No ne podnosim vidjet ikonice gore na vrhu ekrana jer kad ih vidim ne mogu podnijet da to ne raščistim to je kao da ne možeš proći kraj blagov.stola do kuhinje ako vidiš mrvice po njemu. Ono MORAŠ ih maknut, ne možeš ih gledat
    Moguće neki okp.

E sad jedno vrijeme sam imala onu opciju da uopće ne vidim poruke u nekoj grupi dok u nju ne uđem, ali je baš bilo neugodno i nezgodno jer sam tako preskočila neke važne info i skoro nisam došla na neki bitan event.

Al trenutno imam 2 grupe iz kojih ne mogu izaći jer su pak povremeno bitne al često ubacuju neke bezvezarije, ne volim.gubit vrijeme na to i u principu iz takvih grupa izlazim no sad ne mogu.

Ajde me podsjetite pls kako podesim da ne dobijem ni notifikaciju za neku grupu w/a dok u nju ne udjem. Znaci ne mjutano kao da je stišano (sve mi je bez zvuka) nego da uopce nema ikone na ekranu.

Zbog toga nekad potpuno gasim mobilne podatke. Nis ne vidim, a ekran čist
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 09:14

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Obično kad uđeš u grupu ili razgovor s nekim, imaš opciju utišaj zvuk razgovora ili sl.
    Onda poruke dolaze,ali ih vidiš tek kad otvoriš aplikaciju

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne nije sunce, upravo o tome govorim.
    Sve mi je stišano, al vidim ikonice na vrhu ekrana.
    Nema ikonice na vrhu what s upa recimo, al ima na vrhu ekrana.
    E da mi je to maknuti.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 09:26

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja ne kužim zakaj Lili stalno spominje podatkovne?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kako to misliš?
    Pa tad mi ne dolaze poruke, nedostupna sam osim za pozive, tad ne surfam, odmaram u miru od svih i svega

Fakat ne kuzim kako nije jasno nakon toliko pojasnjavanja

Znam da bi me Flopica kužila o kakvom osjecaju pricam.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja za to jednostavno ostavim mobitel negdje u polici i ne obraćam pažnju na njega

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I to je opcija i to radim,al netko me nazove recimo djeca da ostaju nakon skole vani ili negdje idu i sl i voila evo ga opet kraj mene.:rolleyes:
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 09:58

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa te notofikacijske ikonice se mogu skroz isključiti na mobitelu, odes u settings uređaja i imas meni za notifikacije i tamo ih podesis. Ili na brzinu ukljucis do not disturb

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to misliš?
    Pa tad mi ne dolaze poruke, nedostupna sam osim za pozive, tad ne surfam, odmaram u miru od svih i svega

Fakat ne kuzim kako nije jasno nakon toliko pojasnjavanja

Znam da bi me Flopica kužila o kakvom osjecaju pricam.
    Podatkovna i WiFi su mogućnosti,ali ti očito to zoveš istim imenom

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Proučavam svoj Samsung i NIGDJE nema broja nepročitanih poruka. Bit će da sam sve ugasila, ne znam kako.
    A imam nepročitanih. Po svuda. Bo, što li sam to uradila!?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa te notofikacijske ikonice se mogu skroz isključiti na mobitelu, odes u settings uređaja i imas meni za notifikacije i tamo ih podesis. Ili na brzinu ukljucis do not disturb
    Sillyme koliko sam skuzila mogu samo na razini viber, what s up, face al ne na razini pojedine grupe na w/a, viberu i sl a MENI upravot o treba, ne iskljucivanje svih notifikacija na svim grupama.

Iako sve su mi stišane, samo ne zelim ikonu notifikacije za sve grupe.

Na settings nudi notifikacije opcenito za w/,viber....

Kako to napravit za odredjenu grupu da ne dolazi ikona na vrh ekrana?? Cini mi se da to nije ni moguce.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E sad bi vi stvari koje se kose s njihovim business modelom. Da li plaćate whapp viber fb i sl? Ne. Da li oni ipak na tome dobro zarađuju, a imaju vrlo visoke troškove razvoja i infrastrukture? Da. Odgovor je u tome kako zarađuju, onda ćete vidjeti zašto neke stvari ne vole da se mogu, nije sigurno zato sto se neki developer nije toga sjetio ili da se ne može programirati

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ok sillyme znači tražim nešto što se ne može,al eto meni upravo to treba svjesna sam ja svega sto ti pises za development, al kako neki rekose tu na forumu sve se to moze iskljucit, rekoh aj da probam onda naci rjesenje, al nema ga za ovo sto meni treba.

Znači ostaje ili izlaz iz grupe ili nikakve notifikacije za sve grupe (ne pricam o zvucnim, to valjda većina ima stisano) dok se ne udje u applic., gasenje svih ikona notifikacije na svim grupama skoro nikome nije opcija. Pretpostavljam.

Da se vratimo na temu, falaBogu da nemamo takvu uciteljicu poput Bubiline jer za me ne bi bilo izlaza ne mozes izac iz takvr grupe jer tamo salje sve info i vazne i nevazne,a stalno neki klinac stize. Aj aj....
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 10:26

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nismo se razumjeli, ja ne znam da li se ne može. Ali ako se ne može a čini se logičnom da bi se trebalo moci, onda obicno ima razlog Pogotovo ako je to nešto što dodatno povećava vas engagement na aplikaciji...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma ne moze sillyme na razini pojedine grupe. Ceprkala sam al nudi samo stišavanje.

Iskljucivanje notifikacije kao takve se moze samo za ciheli w/a,viber, fejs i sl.

Ako netko pronadje rjesenje, vodim na cugu ili pizzu, po zelji
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 10:48

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Ja u jednoj viber grupi sam stavila na iskljuci zvuk razgovora i ne dolaze nikakve obavijesti na ekran.
    Tek kad udem u viber vidim da u toj grupi ima neprocitanih poruka.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sillyme koliko sam skuzila mogu samo na razini viber, what s up, face al ne na razini pojedine grupe na w/a, viberu i sl a MENI upravot o treba, ne iskljucivanje svih notifikacija na svim grupama.

Iako sve su mi stišane, samo ne zelim ikonu notifikacije za sve grupe.

Na settings nudi notifikacije opcenito za w/,viber....

Kako to napravit za odredjenu grupu da ne dolazi ikona na vrh ekrana?? Cini mi se da to nije ni moguce.
    Da, ja, već sam napisala
    Npr. Grupa na WhatsApp,
    Otvori razgovor u grupi, odi desno gore na tri točke, klikni, stisni utišaj obavijesti.
    S time si utišala obavijesti za tu grupu,ni ne nemaš ikonice na mobitelu, osim kad ideš baš na WhatsApp i onda tek vidiš da imaš neke nepročitane poruke

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I nemoj označiti kocku - prikaži obavijesti
    To znači da ti ih neće prikazivati na mobitelu

Znači u svakom razgovoru koji imaš na WhatsApp- gore desno, tri točke, klikni, utišaj obavijesti

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sunce ajde da ponovim jos jednom sve su mi grupe stišane na taj nacin, al svejedno gore na vrhu ekrana stoji broj obavijesti po kojoj grupi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni gore stoji samo znakić wh ili viber
    Ne broj poruka
    Ali mene to ne tangira čitam kad stignem ili želim

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako mi je grupa utisana nemam ni ikonicu na vrhu mobitela. Nemam pojma kako je ti imas Lili al ja imam neki najobicniji Samsung. Hocu reci nemam neki posebni mobitel pa da on to moze.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Lili, makni si ikonu na zadnji ekran i nemoj ići na njega.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sunce ajde da ponovim jos jednom sve su mi grupe stišane na taj nacin, al svejedno gore na vrhu ekrana stoji broj obavijesti po kojoj grupi.
    Misliš kad uđeš u Whapp ?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš kad uđeš u Whapp ?
    Ne nego cim mi se otkljuca mob gore na vrhu ekrana.

Vi to nemate?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, makni si ikonu na zadnji ekran i nemoj ići na njega.
    Koju ikonu BB?
    Pa na vrhu ekrana imam obavijesti bez obzira di je ikona? Nju ni ne gledam,na njoj ni nemam obavijesti jer sam ih stisala.

Mozda stvarno imam prenadobudan uredjaj :/

Sad vidim.da kraj toga pise: Smart Things
    Bem ti Smart nije nego je Stupid i ometalo samo takvo.

Idem trazit iskljucenje fu..ing Smarta
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.03.2021. at 21:34

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne nego cim mi se otkljuca mob gore na vrhu ekrana.

Vi to nemate?
    Nemam. Poruke u utišanim grupama vidim da imam samo ako otvorim aplikaciju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da Smart

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas htjedoh napisati ovo sto je napisala summer tamo negdje na prosloj stranici.

Nema nikakve razlike izmedju foruma i aplikacija na telefonu. Mozes, u krajnjem slucaju, i tu na forumu namjestiti da svaki stize na mail pa da zvrnda cijeli dan. A i ne moras.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 28.03.2021. at 05:57

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lili, bojim se da doslovno prevodis. Mute opcija u tim grupama ne znaci da je utisano (bez zvuka), vec da si im zacepila gubicu (pardon my french) tj. da ti se te grupe/razgovori uopce ne javljaju. Znaci nema zvuka, ikona, obavijesti, pticica, leptirica... nista. Ponudit ce ti razna trajanja, od nekoliko sati, do zauvijek, kako je spomenula summer.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Issue je bio u ovim Smart things, kad sam to stavila u postavkama na off, sad je sve kao sto bi normalno trebalo bit na Mute notifications.
    Ne vidim dok ne udjem na grupu, nema nikakvih ikonica na vrhu ekrana.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nismo valjda mislili na iste stvari Lili... to s ikonama... i ja isto ne znam što ti je na vrhu ekrana... super ako si riješila.

Samo sam došla reći da ja ne bih mogla tako živjeti .
    Da ne znam što se događa...

Prije par godina to je bilo puno viceva, fora i fazona, forwarda i stickera... kao što je prije bilo Dalaj Lama prezentacija na mailu, i sad ih više nema.

Znate već kako radim, i živim tako da mi je dan podijeljen u tisuću sitnih komadića... i ja ne mogu zamisliti da ne pogledam poruke satima jer mi je važna svaka ta informacija da ju znam čim dođe jer sam stalno u utrci s vremenom... sutra treba 15kn u školu, prekosutra treba bijela majica za trening, za 3 dana donesti ofarbano stiropor jaje u vrtić... ne mogu si dopustiti da to ne znam čim dođe jer će me onda vrijeme pobijediti... neću imati 15 kn u novčaniku, dijete neće uopće doći na utakmicu koja se najavi 2 dana prije... uvijek imam olovku i svoj rokovnik blizu, pogledam poruku, zapišem i za 2 sekunde više ne mislim na to. Ja bih prije izludila da znam da možda tamo ima nekih 7 poruka u kojima ne znam što piše. A sve se to mora napraviti. Odvesti dijete na utakmicu u bijeloj majici nije ništa više važno od stiropor jaja koje isto moram ubaciti u rokovnik - kad ću ga ići kupiti, koji dan će se to bojati... da, da - i stiropor jaje je u rokovniku . Nema kod mene da se nešto propusti. Osim kad baš to želim i kad odlučim da mi nije bitno ako nešto propustimo. Ali onda ne trebam gasiti notifikacije. Samo ugasim zvuk i okrenem mobitel prema dolje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ta majica, kune i jaja su kod mene briga djece. Ni ne znam za to. Njima to kaze uciteljica i sami vode racuna.
    Moji su 3. i 6.razred.

Imamo blizu Offertissimu za jaja

Sasvim jednako zapisem obveze bilo kad tijekom dana, zasto bi morala odmah isti tren.

Meni je preporod da me se ne prekida u poslu non stop, pa i u gledanju filma doma
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.03.2021. at 08:19

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pobjeze mi:

Eto blagodati neimanja takve grupe nemas pojma sta im sve treba.
    Ako sami ne vode računa, neće imat traženo, a to je za njih strašno i sramotno
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.03.2021. at 08:22

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Za tu majicu i tu utakmicu dijete ni ne zna, trener je to poslao roditelju na mob, njima na zadnjem treningu nije ni spomenuo.
    U ofertisimu ne stignem jer sam u uredu od-do. I moram si zapisati da moram naći 15 minuta za oferisimu. Dijete ima 3 godine ne može samo misliti na jaje od stiropora .

Drugačije smo i drugačije živimo.
    I to što ja imam neku infomaciju o školi ne znači da ću ja jedina na to misliti, a dijete neće. A još su dovoljno mali da oni ne mogu doći do 15 kn bez da im ja dam. A ja skoro nikada nemam 15 kn kod sebe i čak je i to glupa stvar na koju moram unaprijed misliti (sve svugdje plaćam karticom, u novčaniku imam 200 kn koje nekad danima ne usitnim).

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

U današnje vrijeme jednostavno nije realno da te se u nečemu ne prekida sto puta, to više ne postoji . To ti je iluzija očekivati.
    Tko još gleda film bez prekida, a da nije istovremeno na nekoj društvenoj mreži? Pa gledaš film i odmah to stavljaš na fejs, javljaš prijama u grupi što gledaš, praviš tik-tok video od toga...

Šalim se. Ja to ne radim. Ali postoje čitave studije o medijima i zašto ljudi više ne gledaju TV nego što sve rade dok kao gledaju TV i kako im onda prilagoditi TV program da im i dalje bude privlačan...

Drugo, ja ne razumijem tu potrebu da se stalno “bježi” od nečega? “To su djetetove obveze, to me ne zanima, to ja ne moram znati što crtaju u razredu...” ... pa ok. Onda se sam pobrini da ti ta informacija ništa ne znači, ne možeš očekivati od današnjeg svijeta da ti ne šalje informaciju. U vrijeme društvenih mreža očekivati da se na društvenim mrežama ne događa ono zbog čega su nastale je nerealno.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam trenerima svoje djece dala broj moba i mail i rekla da nemam ni whapp ni viber ni fb. Malo su okrenuli ocima ali bitne obavijesti stižu na ove kanale. Ak plaćam 250kn mjesečno onda imaš 50lp za sms ili c/p poruke na mail. Vrtic sam priznavala samo zahtjeve recene meni na primopredaji djeteta. Ne dolazi u obzir da mi se u ponedjeljak u 17 kaze da u utorak u 8 trebam nešto donijeti....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A kao ti tvoji ljudi ne vide dal' to imaš Viber ili ne?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 28.03.2021. at 09:39

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ok kad ti kažu bilo jako dva dana ili više unapred nešto što bi se trebalo,ali kad kaže od danas do sutra onda me ti ljuti,pa onda ako trenutno toga ima doma mogu odnesti.
    Neću ja u ponoć tražiti jaje mada imam istu ofertisimu ko Lili. ili otići nekuda ali ako ja planiram da idemo nekud baš taj dan,jer to nisam umislila pol dana unapred ,e onda će ići sa nama pa makar morao ići igrati s Modrićem u Barceloni
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 28.03.2021. at 09:50

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    A kao ti tvoji ljudi ne vide dal' to imaš Viber ili ne?
    Pojma nemam nit me zanima. Uvijek me prvo pitaju da dam broj da mi pošalju na nešto od toga i ja im dam broj uz napomenu da nemam ništa od toga. Pitaj njih zašto pitaju, ne mene.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Iako velim, imala sam viber neko vrijeme, jer mi je trebao. Sad mi ne treba pa ga nemam. Simple..

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja sama nađem kaj čovek ima,čak i jel ima face kojeg ja NE želim imati

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Teta nam je za jaje dala rok 8 dana. Meni i za to treba planiranje u rokovniku .

Drugo dijete je imalo trening u srijedu, utakmica nije niti spomenuta.
    SMS poruka je došla u četvrtak u 16.09h da je u subotu ujutro utakmica i da treba bijela majica.

Nije uopće bitno je l mi trener poslao viber, whatsup, mail ili SMS... poanta je u tome da danas živiš u svijetu gdje je to normalno. Ok, ako nemam grupu s roditeljima s treninga (a na drugom sportu ima čak) nema ni suvišnih poruka u grupu (a pada kiša, šta danas, i je l treba bijela majica kratkih rukava ili dugih ...)... ali činjenica je sa živimo u svijetu gdje ti trener javlja da je tekma za manje od 48 sati i da zapravo svoju svakodnevicu okrećeš ovako i onako ovisno o porukama koje stižu na mob... nije bitno je l neka grupa, mail ili SMS.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ali meni bas je poanta u tom a hoće li kisa, pa zašto je tad itd... ovako dobijem samo ono što mi treba. Meni je previše i ovih poruka sto mi trebaju a kamoli jos na svaku od njih deset drugih koje mi ne trebaju :grinch:

Nego, jesi uspjela riješiti grupu koja blokira memoriju?
    Posljednje uređivanje od sillyme : 28.03.2021. at 10:15

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Issue je bio u ovim Smart things, kad sam to stavila u postavkama na off, sad je sve kao sto bi normalno trebalo bit na Mute notifications.
    Ne vidim dok ne udjem na grupu, nema nikakvih ikonica na vrhu ekrana.
    eto nek si ti to rješila :up

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja dok nisam znala za to "isključivanje" obavijesti na grupama sam iz nekih izašla jer su mi išle na živce. Da sam za ovo znala, ne bih. Al šta je tu je, naučila sam pred par mjeseci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moje dijete je prije četiri godine završilo osnovnu školu, uz to muzičku osnovnu a trenirala je atletiku i išla na izviđače. U to vrijeme nije bilo nikakvih mob grupa i sve se odvijalo bez problema. Vidim da sad ne bi više bilo tako . A sad imam samo svoje grupe za gušte.
    Posljednje uređivanje od larmama : 28.03.2021. at 10:57

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ali meni bas je poanta u tom a hoće li kisa, pa zašto je tad itd... ovako dobijem samo ono što mi treba. Meni je previše i ovih poruka sto mi trebaju a kamoli jos na svaku od njih deset drugih koje mi ne trebaju :grinch:

Nego, jesi uspjela riješiti grupu koja blokira memoriju?
    Radim na tome .

Ali i radi se o tome da mi sami sa sobom moramo naći način kako se nositi s tim grupama. Ne možeš to promijeniti. U svakoj imaš nekog napornog... ti si našla način da ih ne koristiš i da dobivaš info na SMS ili mail.
    Lili isključi notifikacije.

Meni je skroz svejedno što za jedan sport dobijem SMS, a drugi je roditeljska grupa. Ovdje u grupi obično dobijem bar odgovore na neka pitanja koja me znaju mučiti... ili preletim u sekundi i ignoram.
    Naravno da se ljudi trebaju naučiti pristojnosti. I nije se jednom desilo da netko u grupi napiše “molimo ne šaljite gluposti”.

A s druge strane netko isto treba prihvatiti činjenicu da je eto tu neka grupa i da bi on trebao biti uključen u nju. Moje starije dijete nije imalo tako nadobnu učiteljicu. No, odabrala je roditelja koji je predstavnik roditelja u vijeću, i taj roditelj je sastavio grupu i prosljeđivao poruke od učiteljice. Naravno da je grupa u 1. osnovne služila i roditeljima za “što ima za zadaću” i “može mi netko proslikati bilježnicu”... i bila je tako jedna mama koja je rekla da ne želi biti u grupi jer ju to ne zanima. Ali je zamolila mene da joj proslijedim sve važno. Ili sa joj poslikam bilježnice kad je dijete bolesno. Ja sam blesava to i radila, forvardirala joj iz grupe. Dok nisam par puta nešto važno zaboravila, tko bi mislio uvijek na to... pa je onda ušla u grupu ipak. Ali i sada čita poruke 1x tjedno. Ako njoj tako paše, što da ne. Ali ako je ta grupa način na koji Uciteljica šalje obavijesti, onda valjda nemaš tu puno izbora. Osim valjda poslati učiteljici mail i reći joj, ja ne želim biti u grupi, meni sve šaljite na mail.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja imam mobilne uključene samo kada radim, ili kada meni trebaju.
    Nezgodna strana toga je da se nagomilaju notifikacije, ali i to se preživi.
    Ko hitno treba, zove.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pitanje je zasto uciteljica, trenerica, ko god, uopce salje roditeljima obavijesti, a ne kaze ih direktno djeci. Nama ucitelj nikad nista ne salje pa svejedno sve normalno funkcionira. Ajd, trenerica mi salje poruku kad nema treninga, al vjerojatno bi je slala malome da ima njegov broj. Al eto,nema.

Sto taj trener ne kaze djetetu da obuce bijelu majicu, il ta teta za jaje, sto se ne sjeti ranije?!
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 28.03.2021. at 13:28

Stranica 2 od 5 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •