Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa te notofikacijske ikonice se mogu skroz isključiti na mobitelu, odes u settings uređaja i imas meni za notifikacije i tamo ih podesis. Ili na brzinu ukljucis do not disturb
    Sillyme koliko sam skuzila mogu samo na razini viber, what s up, face al ne na razini pojedine grupe na w/a, viberu i sl a MENI upravot o treba, ne iskljucivanje svih notifikacija na svim grupama.

Iako sve su mi stišane, samo ne zelim ikonu notifikacije za sve grupe.

Na settings nudi notifikacije opcenito za w/,viber....

Kako to napravit za odredjenu grupu da ne dolazi ikona na vrh ekrana?? Cini mi se da to nije ni moguce.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Sillyme koliko sam skuzila mogu samo na razini viber, what s up, face al ne na razini pojedine grupe na w/a, viberu i sl a MENI upravot o treba, ne iskljucivanje svih notifikacija na svim grupama.

Iako sve su mi stišane, samo ne zelim ikonu notifikacije za sve grupe.

Na settings nudi notifikacije opcenito za w/,viber....

Kako to napravit za odredjenu grupu da ne dolazi ikona na vrh ekrana?? Cini mi se da to nije ni moguce.
    Da, ja, već sam napisala
    Npr. Grupa na WhatsApp,
    Otvori razgovor u grupi, odi desno gore na tri točke, klikni, stisni utišaj obavijesti.
    S time si utišala obavijesti za tu grupu,ni ne nemaš ikonice na mobitelu, osim kad ideš baš na WhatsApp i onda tek vidiš da imaš neke nepročitane poruke

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •