Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Evo upravo stigla poruka ove sekunde: "Lijepi pozdrav! Lijepo molim riješiti listić koji su učenici ponijeli kućama, te naučiti sve gradivo koje smo danas obradili, i porazgovarati malo o životu životinja i radu ljudi, te po promatranju riješiti radnu bilježnicu".

Zapisala sam si već u rokovnik da danas dok je vozim od zubara na trening moramo razgovarati o životu životinja .

Dakle, za domaću zadaću nije "riješi listić" nego "neka ti mama i tata uz listić pomognu još i razgovarati i promatrati".
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 29.03.2021. at 12:05

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo upravo stigla poruka ove sekunde: "Lijepi pozdrav! Lijepo molim riješiti listić koji su učenici ponijeli kućama, te naučiti sve gradivo koje smo danas obradili, i porazgovarati malo o životu životinja i radu ljudi, te po promatranju riješiti radnu bilježnicu".

Zapisala sam si već u rokovnik da danas dok je vozim od zubara na trening moramo razgovarati o životu životinja .

Dakle, za domaću zadaću nije "riješi listić" nego "neka ti mama i tata uz listić pomognu još i razgovarati i promatrati".
    Mislim da je potpuno nepotrebno da vam učiteljica šalje ovakve poruke i uopće nema veze jel to nekom smeta ili ne.
    Ovakve poruke se šalju roditeljima čije dijete ima određenih poteškoća, individualan ili prilagođen program.
    Zašto roditelju poslati poruku što dijete treba riješiti, a to da porazgovaraju je mogla reći i učenicima pa slijedeći dan pitati: Tko je porazgovarao? i na taj način dobiti povratnu informaciju o tome koliko su djeca slušala, čula i odradila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •