Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A gdje je, zapravo, razlika izmedju informativke i maila/mobitela?

Vec smo ustanovili da se obavijesti na mobitelu mogu skroz ugasiti, sto znaci da ih mozemo citati kad nam pase, ili ih ne moramo vidjeti nikad pa ni tad. Bas kao i tu malu tekicu.

Mislim, mozda uciteljica moze i u kamen uklesati ili poslati goluba, ako je zgodnije da koristi neku relikviju, umjesto telefona kojeg imaju svi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje je, zapravo, razlika izmedju informativke i maila/mobitela?

Vec smo ustanovili da se obavijesti na mobitelu mogu skroz ugasiti, sto znaci da ih mozemo citati kad nam pase, ili ih ne moramo vidjeti nikad pa ni tad. Bas kao i tu malu tekicu.

Mislim, mozda uciteljica moze i u kamen uklesati ili poslati goluba, ako je zgodnije da koristi neku relikviju, umjesto telefona kojeg imaju svi.
    Ne znam zašto bi učiteljica i u informativku pisala što su učili taj dan, što je za zadaću i da porazgovaraju s roditeljima.
    Meni su i informativka i mail i mobitel za prenošenje informacija o nekim neuobičajenim aktivnostima. Ukoliko učiteljica primijeti da učenici ne rade onda se na roditeljskom ili informacijama može roditeljima napomenuti da obrate pozornost, pregledaju bilježnice i sl.
    Svakodnevno dobivati informacije da su crtali cvijeće, zbrajali do 10 i fino pojeli užinu mi je neshvatljivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •