Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja mislim bb da vaša učiteljica je u stvari dobra samo joj fali znanja kako se radi to što radi - npr da se slika svako dijete i pošalje slika roditelju, a ne video pa na cijelu grupu, ili ako baš adi video (naša je npr snimila božićnu predstavu jer nije mogla biti uživo) onda da to stavi negdje za download a ne u viber, itd... A što reć, bolje i to nego kakva je bila učiteljica moje kćeri, ta nam ni mail nikad nije dala ni da javimo npr da je dijete bolesno, nego očekivala da dolazimo u školu to javiti osobno, da ne nabrajam dalje...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Začudo, naučio je užicat bicikl iz prve, a za naučit ponijeti ruksak u školu mu je trebao veći broj ponavljanja. Po buri su lekcije poučnije..
    To bejbe, my kind of girl najbolje se uči na vlastiitim greškama.

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to bigbrother i ono uvijek ima roditelja koji ne potpišu one suglasnosti za slikavanja djece pa stvarno ne mogu shvatiti zašto Matina mama treba znati kako ide peri stožac. To mi je i neprofesionalno.
    Jako neprofesionalno.

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim bb da vaša učiteljica je u stvari dobra samo joj fali znanja kako se radi to što radi - npr da se slika svako dijete i pošalje slika roditelju, a ne video pa na cijelu grupu, ili ako baš adi video (naša je npr snimila božićnu predstavu jer nije mogla biti uživo) onda da to stavi negdje za download a ne u viber, itd....
    Eh dam se kladiti da joj se to ne bi dalo.
    Naravno da nije ok da recimo SVI roditelji mogu vidjet kako nezgrapno crta Tea ili Marko traljavo piše čestitiku.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.03.2021. at 12:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •