-
Nismo valjda mislili na iste stvari Lili... to s ikonama... i ja isto ne znam što ti je na vrhu ekrana... super ako si riješila.
Samo sam došla reći da ja ne bih mogla tako živjeti
.
Da ne znam što se događa...
Prije par godina to je bilo puno viceva, fora i fazona, forwarda i stickera... kao što je prije bilo Dalaj Lama prezentacija na mailu, i sad ih više nema.
Znate već kako radim, i živim tako da mi je dan podijeljen u tisuću sitnih komadića... i ja ne mogu zamisliti da ne pogledam poruke satima jer mi je važna svaka ta informacija da ju znam čim dođe jer sam stalno u utrci s vremenom... sutra treba 15kn u školu, prekosutra treba bijela majica za trening, za 3 dana donesti ofarbano stiropor jaje u vrtić... ne mogu si dopustiti da to ne znam čim dođe jer će me onda vrijeme pobijediti... neću imati 15 kn u novčaniku, dijete neće uopće doći na utakmicu koja se najavi 2 dana prije... uvijek imam olovku i svoj rokovnik blizu, pogledam poruku, zapišem i za 2 sekunde više ne mislim na to. Ja bih prije izludila da znam da možda tamo ima nekih 7 poruka u kojima ne znam što piše. A sve se to mora napraviti. Odvesti dijete na utakmicu u bijeloj majici nije ništa više važno od stiropor jaja koje isto moram ubaciti u rokovnik - kad ću ga ići kupiti, koji dan će se to bojati... da, da - i stiropor jaje je u rokovniku
. Nema kod mene da se nešto propusti. Osim kad baš to želim i kad odlučim da mi nije bitno ako nešto propustimo. Ali onda ne trebam gasiti notifikacije. Samo ugasim zvuk i okrenem mobitel prema dolje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma