Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Mislila sam na to da radiš posao tijekom kojeg ne dobivaš mailove i nikome se s posla ne javljaš.

Meni tijekom posla dođe oko 50 mailova i poziva, i u toj gunguli mi je skroz svejedno ako se paralelno i nešto privatno događa... ili ako idem sama na rodin forum. Sve mi je to isto - skakanje iz jednog prozora u drugi.
I sve to mogu isključiti kad želim, i ignorirati mailove, i ne javiti se na poziv kolegi i ignorirati učiteljicu... uopće ne vidim razliku između svih tih ometanja i poziva dok radim svoju dragu tablicu. Dapače, učiteljica me čak razveseli.
Ma ne BB pa ja isto dobivam gomiletinu mailova, imala sam velike projekte tijekom kojih bih dobivala dnevno po 150 mailova, to nije bilo normalno, strava Doslovce sam nosila mob na wc i tamo odgovarala na mailove jer kad bih se vratila toga bi opet bila gomila.

Mailove stalno primam, non stop multitaskam na poslu, al posao je posao (ne trebaju mi jos i privatne stvari). U uredu privatne stvari nastojim minimizirat, inace bih morala ostajat do 18h.