Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ionako ostajem do 18h, pa da barem vidim što je dijete radilo u školi .
    a mozda bi izasla ranije da nemas te kradljivce vremena u uredu sa svih silnih grupa.

A sad ozbiljno, ja mislim da si ti Bubilo jedna vrijedna ženica na koju previše obaveza prebacuju i tvoji poslodavci, ali i ekipa doma.
    Sistem: natovari mazgu koja vuče

Sve ti to trebas redom otkantat i postavit nova pravila.I naučit im svima reć autentično NE
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 28.03.2021. at 17:20

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    a mozda bi izasla ranije da nemas te kradljivce vremena u uredu sa svih silnih grupa.

A sad ozbiljno, ja mislim da si ti Bubilo jedna vrijedna ženica na koju previše obaveza prebacuju i tvoji poslodavci, ali i ekipa doma.
    Sistem: natovari mazgu koja vuče
    a ja mislim da ti daješ puno previše značenja običnim porukama na wa
    poruke koje su nam nezanimljive mogu se proskrolat, ignorirat, ili vidjet i bavit se njima 5 sekundi i nastavit sa životom, bez davanja svih tih silnih značenja o tome što je čija odgovornost, koliko mi krade vrijeme, je li poslovno ušlo u privatno, privatno u poslovno..
    doslovno za vrijeme radnog vremena nekad i tražim nešto što nije posao da pustim mozak na pašu, a to radiš i ti jer forumiraš s posla redovito
    netko drugi će pročitat šta ima u djetetovom razredu
    treća mama iz tog istog razreda će reć "dosadna i razrednica i te mame smorovi", proskrolat će bez čitanja ili ugasit notifikacije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •