Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni se cini da, najiskrenije, svi koji mislite da su djeca tako savrseno odgovorna i organizirana, ili nemate jos djecu koja nisu barem donekle odrasla ili ste zaboravili kako je izgledalo kad su imali 3, 5 ili 7 godina. Ili recimo niste imali dijete koje, iz ovog ili onog razloga, nije u stanju popamtiti sve sto treba niti s 13 godina i ne bi bilo fer da ga se kaznjava jer ne moze.

Ili zivimo u nekim apsolutno dijametralno suprotnim svjetovima.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se cini da, najiskrenije, svi koji mislite da su djeca tako savrseno odgovorna i organizirana, ili nemate jos djecu koja nisu barem donekle odrasla ili ste zaboravili kako je izgledalo kad su imali 3, 5 ili 7 godina. Ili recimo niste imali dijete koje, iz ovog ili onog razloga, nije u stanju popamtiti sve sto treba niti s 13 godina i ne bi bilo fer da ga se kaznjava jer ne moze.

Istina,
    Meni ne smetaju ni pozivi ni poruke iz raznoraznih grupa koje imam, s time da su mutane i gledam i odgovaram kad stignem, uopće mi posao i moje slobodno vrijeme ne pati.
    Tehnologija je tu da pomogne a ne opterećuje.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

meni je ovo ko one teme o lako i teško odgojivoj djeci. sit gladnom ne vjeruje.

iz osobnog iskustva, nakon kontinuiranih 20 godina po raznim stupnjevima i oblicima odgojno obrazovnog sustava, imam cca 15 grupa koje svako malo živnu iz xy razloga. neke mi oduzmu vrijeme jer je sadržaj nešto što mi je interesantno/bitno, neke preletim i zaboravim istog trena što sam pročitala.

nije do tehnologije, do nas je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •