Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto bi napisala 26 puta kad joj treba 18 sekundi da snimi glasovnu poruku?
    Dok postoje roditelji koji opravdavaju i traže izgovore za ići lakšim putem za učitelje, profesore, trenere, poslodavce ( sorry morala sam dodat i njih )...toga će biti sve više i više.

A za učiteljicu nemam što dodat, što je previše, previše je i pri tome mislim na očekivanja od roditelja ali i djece.

Ja samo mogu zaključiti da imam sreće što nemamo aktivne grupe s razrednikom (nikakvu), ni s učiteljicom (samo 1-2x godišnje ako je neki issue i to od ove godine zbog korone), nismo nikada imali ni s tetama u vrtiću (a mlađe dijete mi je izašlo iz vrtića prije 3 god), ni s trenerima ni za starije, ni za mlađe dijete (postoji grupa, al samo za izrazito važne obavijesti, pa kao da je i nema). Živi smo i funkcioniramo ko po špagi

Na e-dnevnik ne idem nikad osim ako trebam provjeriti mlađem djetetu datume testova jer im učiteljica u zadnje vrijeme baš i ne najavljuje. Ni njima, ni nama, kaže tu je e-dnevnik.

Potpis na post od sillyme.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.03.2021. at 12:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •