Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ne radi se o tome da nekome moraš tražiti izgovor. Radi se o tome da se nekome to možda i sviđa .
    Da je taj netko možda isto takav, i isto to očekuje i od sebe, i od svoje djece, i od svojih kolega na poslu... i možda je i sam admin u nekoj grupi i šalje ljudima upute "danas razgovarajte i promatrajte".

Naravno, postoje i granice. Postoji i nešto što je nekome previše. Nekome potpuno neprihvatljivo. Nekome nevažno i učiteljičinu poruku će preslušati tek u petak. Možda.
    Nije ni do tehnologije, ni do učiteljice. Do nas je. Netko će vidjeti poruku da kupi striropor jaje i reagirati na nju isto kao što je reagirao na papir na vratima na kojima je to isto pisalo - zaboravit će, ignorirat će.
    Nekome će srce veselo zatreptati i trčat će po jaje.

Uvijek je bilo onih koji očekuju više, mobitel im je samo omogućio da se rašire šire od 3 razredna roditeljska štrebera na 11 roditeljskih štrebera.
    Bubilo ako je itko štreber, ta sam. Oduvijek. Tako da nije do štreberske osobnosti.

Al da ja ne mogu rukovat sa svojim uredjajem jer mi je mobitel zatrpan i nastavlja se zatrpavati s milijun obavijesti od učiteljice (fotki, videa..koliko si ono rekla da ti je memorija vibera 1 giga helooo??) koja sama kao admin ne zna izbrisat kompletnu memoriju, al uredno i dalje šalje...ma daj molim te...meni je to debelo too much, čak i nepoštivanje. Neka se ponudi netko od vas tko će joj pomoći sve to izbrisati.

Slažem se s tanja_b, nijedna ekstrem nije dobar. Ja bih odmah potpisala komunikaciju mailom (uz osobne dolaske).
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.03.2021. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •