Glasovne poruke ne citam, nikad, jer bih im morala posvetiti vrijeme koje im ne zelim posvetiti (s obzirom da ih ne mogu slusati bilo kad i bilo gdje). Slusalice me ne zanimaju. Tako da bih trazila uciteljicu da ne snima glasovne poruke, ako joj je bitno da ih cujem/procitam.

Za informativku ne znam. Kad sam ja isla u skolu (a i moj brat, 16 godina mladji), to nije bio podsjetnik za ucenika, vec oglasna ploca za roditelja. Predavalo se roditeljima koji su onda potpisom ovjeravali da su vidjeli sto pise.

Vec sam napisala da je meni sasvim ok sto postoji Facebook grupa u koju uciteljica stavlja slike djece i sto god joj se cini zgodno. Pogledam, kad i ako zelim, ili ignoriram kad mi se ne da ili nemam vremena. Steta sto nam recimo vrtic to nije imao (a nema ni sad). Vas uopce ne zanima kako izgleda dan vaseg djeteta? Ili su svi toliko suvisli u toj nekoj djecjoj dobi pa vam sve znaju super ispricati. A mozda se i ja bavim nebitnim stvarima i trebalo bi mi biti skroz svejedno gdje mi je dijete od 8 do 3 i cime se bavi.