Ja ne znam ni kao nastavnik kad ta učiteljica slika tih 26 radova. I sad ili za vrijeme nastave ili nakon. Eto meni je to najintrigantniji dio bb učiteljice.
I pustiti dijete u školu bez ruksaka mi je potpuno prirodna reakcija roditelja nakon prva dva mjeseca škole. Jedan je imao takav običaj pa bi umjesto 2 do škole prošetao 6 km. Začudo, naučio je užicat bicikl iz prve, a za naučit ponijeti ruksak u školu mu je trebao veći broj ponavljanja. Po buri su lekcije poučnije.
I ovo nemojte ulaziti je skroz nezgodno jer nije uvijek moguće. Recimo u razrednim grupama dolaze obavijesti od predstavnice u vijeću roditelja o marendu i plaćanju iste, a tu nemam neku opciju drugu. I ja u grupama sporta nisam, ni u onim vrtićkim, ali poneke ne mogu izbjeći. I onda se čudim što sve ljudi pišu u razrednim grupama. Očito nam svima različite stvari predstavljaju. Kao nastavnik nemam ni jednu WA grupu s roditeljima. Lijepo pišem bilješke u e dnevnik. Precizne i osobne. Tih i tih datuma dijete je pokazalo da zna to i to, a da treba poraditi na tome i tome. S par primjera pogrešaka ili s ponovnim pozivom na dopunsku. Dogovore koji se tiču cijelog razreda šaljem u svoje predmete u razred u Teamsu djeci. Osnovna škola, viši i niži razredi.