Pokazuje rezultate 1 do 50 od 206

Tema: Viber

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa dobro, ne znam kojeg smisla sad ima uspoređivati kod koga je kako, ali kad je moja kći išla u oš izleti su najavljivani (puno) unaprijed i dobili bismo papir sa programom puta, uputama što ponijeti itd. Eto recimo TO je jedna od stvari koje bih radije bila dobila na mail, jer se radi o važnim informacijama i ne želim ovisiti o tome hoće li se dijete sjetiti izvući zgužvani papir iz torbe. Svakako to nije nešto što se najavljivalo dan ranije. Ali kad bi učitelj rekao: 'sutra donesite puno praznih kutija od lijekova' to svakako nije javljao roditeljima, nego je na djetetu bilo da se sjeti to reći kod kuće.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa dobro, ne znam kojeg smisla sad ima uspoređivati kod koga je kako, ali kad je moja kći išla u oš izleti su najavljivani (puno) unaprijed i dobili bismo papir sa programom puta, uputama što ponijeti itd. Eto recimo TO je jedna od stvari koje bih radije bila dobila na mail, jer se radi o važnim informacijama i ne želim ovisiti o tome hoće li se dijete sjetiti izvući zgužvani papir iz torbe. Svakako to nije nešto što se najavljivalo dan ranije. Ali kad bi učitelj rekao: 'sutra donesite puno praznih kutija od lijekova' to svakako nije javljao roditeljima, nego je na djetetu bilo da se sjeti to reći kod kuće.
    kod nas sve učiteljice najavljuju/su najavljivale izlete unaprijed jer je to riješeno na nivou škole.

a evo primjeri
    - T učiteljica od 1.4 razreda nam je jednom tjedno, obično petkom po djeci, umetnuto u informativku, slala pismo u kojem nas je informirala o planiranim aktivnotima za lijedeći tjedan. divotica. eventualno bi djecu podsjetila dan prije što im treba za sutra, ali to pismo je stajalo čitav tjedan na frižideru pa bi on sam vidio. prije 13 godina i nije bilo razniuh app ili nisu bile toliko raširene
    -J učiteljica bi napisala na ploču, oni prepisali u informativku. ako nisu, koristili su app među sobom, bez roditeljske interakcije
    -M učiteljica, stopedeseta u dvije godine, djeci spomene. ne naglasi, spomene. pa ko je zapamtio, ok , ko nije...

meni je osobno najdraža bila prva varijanta. ja sam preko vikenda imala dovoljno vremena da pripremim prsluke, kutije, boje, jaja whatever, a njegova briga je bila da to i odnese, podsjetinik je imao.

ova treća varijanta... moj M je divan, ali šlampav i zaboravan. morali su donijeti nedavno kataloge od dućana kad su učili zdravu hranu jer su izrezivali namirnice i radili plakat, a on se toga naravno nije ni sjetio. pa je ona ujutro, pred svom djecom i nekolicino roditelja izjavila "M, pa ti si nekad bio (!) moj najbolji đak, ja sam se sad u tebe razočarala!" dijete je bilo čitav dan jadno, druga djeca u strahu da će tako i njih idući put posramiti. pa sam ja , u ogovoru s ostalim roditeljima, na zadnjem roditeljskom tražila da takve obavijesti ipak zapišu u informativku. oni, ne ona. prvom prilikom je njezin komentar bio da sam ja predstavnik roditelja i mora me poslušat, pa sad eto oni jadni moraju pisat, ali je to njoj bezveze .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •