Citiraj Malupe prvotno napisa Vidi poruku
Ne znam, al mislim da ne jer kasni peogovaraci su samo kasni progovaraci, pragmaticki ipak ima dublje "probleme" koji zahtjevaju dugogodisnji rad.
U međuvremenu smo odradili ados.Sami test nije bio prestresan.Cak mislim da ga je dobro odradio i osim oskudne jezicne komunikacije meni je djelovalo prilicno ok.
Interpretaciju nalaza čekamo.
Bili smo i na djecijem rođendanu gdje sam ga po prvi put u njegovih 5 godina vidjela kao potpuno ravnopravnog svojim vrsnjacim osim u govoru.srce mi bilo ko kuca.
Samo se nadam da me nalaz Ados-a nece demantirati
Draga Malupe, pročitala sam tvoj prvi post pa nadalje i ovako sastrane po svemu ja bih rekla da je on perfekcionist, inteligentan i samosvjestan u dovoljnoj mjeri da ima sliku o sebi s tim nečim kao nedovoljnim i što mu možda ruši samopouzdanje koje se potom odražava na socijalne odnose koje si opisala.

Ne znam da li ti pred njim pokazuješ svoje sumnje, promatranje njega i ostalo? Ako da, mislim da mu je to materijal kojim gradi sliku o sebi.
Ako ne, jesi li sigurna da on to ne osjeti kroz tvoju energiju, neverbalni kontakt i sl?

Dok nisi spomenula dijagnozu mene si asocirala na logo dijagnozu razvojnog jezičnog poremećaja.