Gdje mi je klooo
Dobila sam nalaz magneta.. ima neka tvorevina.. dr.Google kaže da je dobroćudna.. naručena sam kod neurokirurga..
Da li je i tvoj postupak Kloo išao tako?
Anonimna26, za vrkutu možda bolje da se konzultiraš s liječnikom u ovom slučaju.
Garawa, kod neurokirurga onda ideš da ti kaže nešto više o tvorevini? U svakom slučaju, tvorevina može biti i dobroćudna.
Klooo smo više puta "dozivali" ali je nema. Ne sjećam se kad bi njoj trebao biti termin poroda.
Cure, upravo mi se pojavio odjednom dosta jaki mliječni iscjedak, kao bijelo pranje, to mi se znalo dogoditi pred M.
Ne znam da li je sve otišlo u krivo ili? Ne znam šta da mislim [emoji17][emoji17]
Poslano sa mog SM-G970F koristeći Tapatalk
Zna to biti.. malo kao žućkasti.. ima tu negdje tema o tome.. kao sunčani iscjedak..
A ja ti nemam takvih iscjedaka.. pa nisam kompetentna da odgovorim..
Probaj se smiriti i ne misliti toliko.. ne treba ti baš toliko da se stresiras..
Hvala na svemu [emoji173]
Evo napravila sam digitalac, do sada samo trakice da vidim uopće šta kaže on točno...
https://ibb.co/M6VYLV5
28.04.2021.
(Ne)čekalice
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°°° 53.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 38.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 30.dc
Anonimna26°°°°°°°°°29.dc +
Odbrojavalice
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 10.dc
To bockanje je normalno.. maternica se prilagođava..
Bome jedva čekam nalaz bete..
Ja sam ko da me hunjavica ulovila.. nemam pojma da li imam koronu jer me doktorica nije htjela na testiranje poslati..
Relativno se dobro osjećam pa mi se ni ne ide u kovid ambulantu, ako se stanje pogorša nema mi druge nego se tamo uputiti.
Noćas sam nakon dugo vremena mogla disati na nos tako da sam bolje spavala. Bio mi MM u ljekarni uzeti neki sprej za nos, kažu da ga mogu i trudnice uzimati. Jedva čekam taj pregled u ponedjeljak i nadam se da je situacija bolja.
Ja vjerujem da će sve biti tip top..ako ne baš baš onda da će se smanjiti.. i da ćeš moći napokon odahnuti od svega..
Inače kako se osjećaš, osim nosića što te zeza?
Za sada stvarno mogu reći da se, osim tih nekih sitnica, dobro osjećam.
Imam snage, nisam jako umorna, apetit sto na sat. Cice samo bujaju i bujaju, tu i tamo mi se koji prištić pojavi po bradi.
Lotus5 nadam se da će sve biti u redu. Ja ne znam kako vi, i da li to ima veze sa mojim stanjem ili sa vremenom samo, ali mene zadnja tri dana užasno rastura i spava mi se onako na momente pošteno.
Lotus skini me s liste molim te, za neko vrijeme.
Ok sam i sve je ok ali ne znam što mi se dešava sa ciklusima pa nema smisla da pratim nešto sada
29.04.2021.
(Ne)čekalice
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 39.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 31.dc
Anonimna26°°°°°°°°°30.dc +
Odbrojavalice
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 11.dc
Maknula sam te s liste, nadam se da će se sve brzo kod tebe posložiti..
Sacekati ću dan dva još da se jave ostale cure..
Mislim da nema smisla da sama sebi odbrojavam..
Ma nema problema..
Bilo liste ili ne.. tu sam svaki dan.. skicnem.. ako bilo što bude trebalo javi se..i obavijesti nas obavezno o napretku.
Anonimna kada su nalazi bete gotovi?
Ja sam nestrpljiva, ne mogu ni zamisliti kako je tebi tek!!!
Dan nakon peaka na lh računaš da je O.. pa se po tome orijentiraj..
Biti će iznad 100 garant
Anonimna26, tako je, bilo bi dobro da je iznad 100.
Držimo fige![]()
Stigao nalaz [emoji173]
Čestitam ti !!
Anonimna, pa ovo je odlična beta! Neka i dalje raste.
Evo ja sam dobro i dobro se osjećam, osim što mi je pun klinac ležanja haha.
U ponedjeljak idemo na pregled. Ja sam danas 8+4 (8 tjedana i 4 dana).
Jao, što bi ja sve dala da mogu dan, dva odmoriti maloMeni aplikacija pokazuje, po onome šta sam upisala od zadnje M, da sam 4+2, pa sada ne znam da li je to cca ili negdje blizu točnoga, ali dobro budemo sve vidjeli kada dođem na prvi pregled.
Nekako mi se čini da će biti to za nekih dva tjedna, ne prije, ali šta bude biti će. Pijem (kršitelj koda) od neki dan, tako da sam i to uzela.
Da, mislim da na prvi pregled naruče negdje otprilike za 2 tjedna. Ja sam bila u situaciji da sam bila hospitalizirana pa sam bila i prije na ultrazvucima ponajviše zbog jajnika. Nakon prve dvije bete na ultrazvuku se još ništa nije vidjelo, tamo negdje oko 6. tjedna smo vidjeli plod, odnosno malo iza toga potvrdili i srčanu aktivnost, ako me pamćenje dobro služi haha.
Posljednje uređivanje od lotus5 : 29.04.2021. at 13:40
Evo curke, da vam javim, zvala me gin, 12.05., popodne sam naručena na prvi pregled, taman će biti 6+1
30.04.2021.
(Ne)čekalice
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°° 40.dc
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°°° 32.dc
Anonimna26°°°°°°°°°31.dc +
Odbrojavalice
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°°° 12.dc
Posljednje uređivanje od Garawa : 30.04.2021. at 05:48
Anonimna, kada potvrde srcanu akciju..onda možeš otvoriti novo odbrojavanje..
Ako još budemo odbrojavili.. nadam se da će se ostale cure javiti uskoro..
Cure, trebam savjet ako mi ikako možete pomoći...
Naime, cijeli ovaj tjedan me glava rastura, ali baš rastura i to zna trajati po cijeli dan. Jučer mi je baš koma bilo, zaspala sam malo iza 21h, kao nadrogirana, nisam znala gdje sam. Ne želim ništa na glas, ali da li je moguće da su krenuli već neki simptomi? Najviše me koče te glavobolje, prvo sam mislila da je od vremena, kako je bila ona neka promjena, ali sada vidim da i nije baš od toga.
Glavobolja ti nastupa zbog izmjene hormona u organizmu. Skroz normalno. Nekima je to i prvi simptom trudnoće.
Mislim da smiješ popiti neki lupocet ukoliko misliš da će ti pomoći. I probaj piti što više tekućine
Očito da je i meni jedan od prvih simptoma trudnoćeAli ajde, obzirom da kažeš da to nastupa zbog izmjene hormona, onda barem možemo znati da za sada ide sve kako treba, da se mijenjaju te neke stvari u tijelu, pa da zbog toga dolazi do glavobolja, a kasnije i zbog nekih drugih simptoma...
Anonimna, povremeno me muči glavobolja. Nakon izlaska iz bolnice tjedan dana u komadu, pa pauza, pa opet par dana i sada me opet neko vrijeme ne boli. Ali zbog trudnoće se svašta može očekivati što se tiče glavobolje. Što se tiče tableta ne preporuča se ništa osim paracetamola- lupocet, lekadol. Nema druge nego potrpit, proć će i to valjda.