Evo da i ovdje javim da sam rodila prošli tjedan. Sve je super prošlo. Hvala cure na savjetima i utjehama kad nije bilo lako. Želim vam da vam se ostvare sve želje. To bi bilo to od mene na ovoj temi.
Evo da i ovdje javim da sam rodila prošli tjedan. Sve je super prošlo. Hvala cure na savjetima i utjehama kad nije bilo lako. Želim vam da vam se ostvare sve želje. To bi bilo to od mene na ovoj temi.
Čestitke Himalaya Uživajte u upoznavanju i navikavanju na sve novo
Čestitam Himalaya
Cure, da probam i ovdje - imate li preporuku za pretraga prhodnosti jajovoda, ali privatno! Hvala puno!
Nisam ni osjecala nista. I sve videla na ekranu.
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
Ljube555, pretpostavljam da ste bili na 1.ultrazvuku?Je li sve u redu, kako se ti osjećaš?
Cure kako ste? Kako napreduju trbuščići ??
Mi smo danas 23+2 i super napredujemo. Naš dečkić lijepo raste i sve je u najboljem redu.
Ja sam i dalje na terapiji za štitnjaču, sad se konačno vrijednost TSH malčice smanjila ali je to još uvijek previše za trudnoću tako da su mi još mijenjali terapiju, valjda će doć na svoje. Inače se super osjećam, sve mogu i dosta sam aktivna.
Brojimo još par dana da MM bude slobodan i onda idemo na GO
Kako ste vi, cure?
Ja sam danas 19+3 buša se lijepo viditek sam 2ipol kile dobila. Izvadila i ja tsh danas jer sam isla i hematologu u granicama je 1.99. Mučnine prestale prije 2tj.konačno, taman kako smo na moru bili. Osjećam se dobro, saznali da ćemo dobiti curku i to je to. Za 3 dana imam veliki anomaly pa ćemo utvrditi gradivo.
Kod mene sve po starom..
Ni tamo, ni vamo..
Drago mi je da sve ide po planu i da uživate u trudnoći..
Puno pusa šaljem !!
Pozdrav, 9 dana mi je od ovulacije(radila sam test ovulacije 10.10 i bio je poz), jeli prerano napraviti test za trudnocu? M bi trebala dobiti za 5 dana. Lp
Mozes i danas meni se sjena vidjelana 9dc. Ima i clearblue koji otkriva par dana prije menge.