Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
Samo papaj..i ne brini se ništa..
Čula sam puno iskustava iz bolnica..a bome i uvjerila se u zadnje vrijeme šta i kako funkcionira..ako imaš nekoga tamo može sve..ako nemaš nikoga nije briga..čekaj mjesecima na preglede i snimanja..
Ja sam u izolaciji..muž pokupio koronu.. tako da od mog pregleda 29.4.nista.. toliko sam razočarana da vam to dočarati ne mogu.. ništa mi ne ide na ruku.. tako valjda mora biti.. valjda onaj gore ima neki plan za mene.. moram u nešto vjerovati da ne potonem totalno..
Anonimna ima kod tebe kakvih simptoma?
Pozdrav curke drage, pa nisam htjela ništa pisati, da ne ispadnem luda, ali evo da kažem, sinoć sam napravila tek toliko trakicu jednu na trudnoću (iako znam, znam da je rano dosta), pojavila se standardno ona kontrolna odmah, a ova druga se vidjela onako dosta blijedo, ali se vidjela kada se bolje zagledaš. Nemam sliku, nisam slikala. Pojavila se svega nakon par minuta, od napravljenog testa. Možda je evaporacijska crta?
Neću se ničemu još nadati, danas mi je 7DPO, tako da.
Jedino što su me jutros počele boljeti malo grudi na lijevoj strani i kao da mi na momente trne ta ruka (to mi zna biti pred M), tako da se nekako bojim da od ovog ciklusa ništa
Mišljenja su naravno dobrodošla