Pokazuje rezultate 1 do 50 od 254

Tema: Prevelika očekivanja od djeteta?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2021

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sve to stoji , ali me zanima zasto je pojam - dobrog obrazovanja , tako iskljuciv?
    Ako nije MIOC nije dobro obrazovanje?
    Zacrani zivotni put koji je nuzan da bi dijete bilo uspjesno? Jer ako nije MIOC ili ako nije Prelog pozeljni smjer ili Titus ( iako vidim da vec dize vrijeme nije -IN) dijete je osudeno na tragediju prosjecnosti koja vodi do upisivanja českog i poljskog ili nedajboze zaposljavanja kao SSS , a ne nekog pozeljnijeg IN faksa ( ne znam koji je sad IN najvise, nisam u toku).
    Nemam ništa protiv zapošljavanja sa SSS, da me se ne bi krivo shvatilo.
    Ali kao što sam već napisala, za MM i mene obrazovanje je temelj na kojem gradimo život u kojem god smjeru želimo. Dakle u prijevodu, ako ima mogućnosti i potencijala obrazovati se u najboljim školama onda je logično da to i napravi. A nakon završetka školovanja što se mene tiče može može diplomu pospremiti u ladicu i nastaviti obiteljski biznis ili ugrađivati trepavice ili konobariti ako ju to ispunjava i čini sretnom, obrazovanje joj u nijednom odabiru neće smetati, a nedostatak istog moglo bi joj faliti. Ali želim da ima otvorene sve mogućnosti izbora.

P.s. da ne bi netko mislio da podcjenujem navedena i slična zanimanja, nimalo, i sama sam nekad konobarila, navela sam ovdje jer su mi prva pala na pamet.
    Posljednje uređivanje od Di7 : 04.05.2021. at 11:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •