Results 1 to 50 of 254

Thread: Prevelika očekivanja od djeteta?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ina33's Avatar

Quote Originally Posted by pulinka View Post
    Zapravo kampanjci- krivinaši često prođu odlično . Postanu političari, prodavci, motivacioni govornici, spikeri, glumci, menadžeri, direktori - takvima je obično uža specijalnost kako maksimalno svoj posao prebaciti na sve druge, pa su prirodno nadareni za neka zanimanja . Šalim se malo, ali ima tu i istine.
    . I mislim da nam se dobar dio njih - smije... Jedna (meni) smiješna crtica iz života. MM i ja smo štreberi, ali ono žestoki. Volimo učit, pa se onda prikrivamo da je to društveno prihvatljivo (npr. ja sam znala ljeti spuštat knjigu i uzet karte kad bi netko prošao kao fol ono igram karte). Dakle, uči on jedno ljeto za neke certifikate, a sve puno visokooumnih rečenica ala "Komunikacija je razmjena informacija". Pritom boravimo u kućici od 25 kvadrata koju je sagradila moja VSS-ovska obitelj. Preko puta trokatnica čovjeka koji je jedan od rijetkih iz svoje obitelji s faksom, dočekuju i ispraćaju turiste, sretni, uspješni, stižu i sport i svašta. Kažem ja tada MM-u - eno, ga, on ne mora podcrtavat i izgovarat na glas definiciju "Komunikacija je razmjena informacija" da bi bio uspješan, sve mu ide... lakše .
    Last edited by ina33; 07.05.2021 at 15:53.