Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Mioc- IB

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Znam curku koja je završila MIOC-IB, poslije je upisala FER,ali je morala ići na dodatne instrukcije i pripremu za maturu.
    Uglavnom su tu cure po forumu pisale da je ovaj smjer dobar za djecu koja planiraju nastaviti studirati vani jer se program dosta razlikuje od klasičnog hrv.kurikuluma.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Uglavnom su tu cure po forumu pisale da je ovaj smjer dobar za djecu koja planiraju nastaviti studirati vani
    ovo je točno. Od prijatelja kćer je upisala IB s idejom da će studirati vani. Predomislila se u trećem ili četvrtom srednjem i upisala ovdje - ekonomiju.
    Njezine riječi su da je OK, ali da ponovo bira da bi izabrala "običnu" gimnaziju.

kudri, pogledajte i raspitajte se i o školama koje nude dvojezične programe; X. gimnazija, Prelog, IV.gimnazija itd.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    kudri, pogledajte i raspitajte se i o školama koje nude dvojezične programe; X. gimnazija, Prelog, IV.gimnazija itd.
    Mislim da je IV. ipak s programom jezične, znači u startu od I. razreda manje matematike i, ako dobro shvaćam, za razliku od XVI., ipak ne nude dodatnu nastavu matke kasnije. Dosta su zahtijevni, ali to je ipak više orijentirano za one koji žele studirati baš jezike i većina završe na FF-u, iako oduvijek ima iznimaka, i ekipe iz XVI. koja upisuje stomatologiju, i fizičara iz IV.

Ovo je korisno da se vidi koje fakseve upisuju iz kojih gimnazija i tu se baš vidi statistika (jest, uvijek ima iznimaka, ali baš su jaki pokazatelji (barem su nama bili):

https://mzo.gov.hr/istaknute-teme/se...dnik-3419/3419

Tu smo bili prošle godine muž i ja rudarili - mogu se naći koje fakseve upisuju učenici koje škole i obrnuto - učenici koje škole idu najčešće u kjoe fakseve (mislim da postoje podaci za raniju školsku godinu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •