-
Mioc- IB
Potpis na Summer.
I samo ću se osvrnuti na priču kako je u MIOCu pritisak prevelik i slične bedastoče koje ovdje čitam.
U MIOCu nema nikakvog pritiska.
MIOC je škola kao i svaka druga škola u RH.
To što je ovdje tako čudno postavljena su krivi forumaši. Pljuvanje po toj školi je tu već legendarno i onda ispadne da im djeca upišu tu školu pa zašute.
I nisu svi 5,0.
U razredu od moje kćeri svega njih troje je završilo školu i maturiralo s 5,0. Ostali su prošli s odličnim i nekoliko njih s vrlodobrim.
I ne upišu svi željene fakultete. Znam troje koji nisu uspjeli upisati MEF pa su upisali Stomatologiju i Kemijsko inženjerstvo, te jedno dijete koje nije uspjelo upisati Farmaciju pa je upisalo isto kemiju...
MIOC je gimnazija kao i svaka druga pm gimnazija.
Sve imaju isti program. Nije MIOC ništa drukčiji po tom pitanju.
Nastavni kadar je solidan, ali ima i profesora koji nisu baš dobri. Baš kao i u svakoj drugoj školi.
Hoće li tko učiti ili ne, njegova stvar, ali takav će biti i rezultat.
Potpuno nebitno je li to u MIOcu ili nekoj drugoj školi.
Što se tiče IB programa u MIOCu i mi smo mislili kći prebaciti u trećem razredu u IB, no ona je rekla da neće i razlog je bio da smatra da tamo nastava nije dovoljno kvalitetna za upis Medicinskog fakulteta.
I inače sam čula sa više strana da IB program nije dobar za nastavak studija na našim fakultetima.
Koliko je doar za odlazak vani na studij, to ne znam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma