Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Mioc- IB

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Peterlin, pišeš o skijanju?
    Moja kći nikad nije bila na skijanju, a nismo baš bokci.
    Njeni kolege isto nisu išli. Mnogi su djeca samohranih roditelja, jedan tata je vozač tramvaja, jedan poljoprivrednik iz Zagorja, jedna mama prodavačica u Ofertissimi, druga je švelja...
    Sve obični, prosječni ljudi koji su svaki dan u borbi s egzistencijom.
    Nikad nije bilo nikakvog prestiža i nabijanja pritiska zbog materijalnih stvari.
    Ako je u razredu tvog sina bilo, to nema veze sa školom.
    Znači da je problem u djeci. Nekakvom prestižu i da prostite, preseravanju i glumatanju.
    U razredu moje kćeri nikad nije bilo nikakvog nabijanja pritiska za ništa.
    Instrukcije, koliko znam, nisu bile potrebne. Svi su bez problema maturirali i otišli dalje.
    Projekti?
    Moja kći je bila u onom programu za nadarene i radila te projekte. S guštom.
    Zato jer je bila u projektu na Mefu koji joj je bio daljnji odabir za školovanje i uživala je u tome.
    Projekti nisu bili obavezni kao ni testiranje tako da ni to nije nikakav problem.
    Natjecanja?
    U kćerinom razredu su bili informatičari. Oni koji su razvaljivali po svijetu po informatičkim olimpijadama. I nju je htio mentor u tome, ali ona se ljubazno zahvalila i to je bilo to.
    Niti joj je itko zamjerio, niti nabijao pritisak. Njoj je informatika odlično išla, ali ju nije veselila, ni dovoljno zanimala da bi se angažirala za natjecanja. I profesori su to prihvatili s razumijevanjem i bez ikakvog pritiska.
    Evo, upravo sam ju pitala o pritiscima u MIOCu i ona me blijedo gleda.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 04.05.2021. at 09:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •