Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Topik o vinima na roditeljskom forumu :)))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uuuu tema za mene
    Ja volim bijela vina, crna ne pijem. Sram me rec al neman pojma sta volim, to je bivsi pratio i pamtio, nista nisam zapamtila pa stalno vrtim dva-tri ista. Takodjer sam jedna od onih sta vataju casu za tijelo a ne nogucu, znam, seljanka sta cu

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    Takodjer sam jedna od onih sta vataju casu za tijelo a ne nogucu, znam, seljanka sta cu
    Ja kad sam vani onda je lijepo uzimam kako treba, a kad sam kući onda bez problema ovako. Mogu i nogama kući što se mene tiče, samo da popijem.

Volim vina, više crna nego bijela. Jedva čekam da se vratim aktivnom isprobavanju kad prestanem dojiti, do tad pratim preporuke ovdje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Uuuu tema za mene
    Ja volim bijela vina, crna ne pijem. Sram me rec al neman pojma sta volim, to je bivsi pratio i pamtio, nista nisam zapamtila pa stalno vrtim dva-tri ista. Takodjer sam jedna od onih sta vataju casu za tijelo a ne nogucu, znam, seljanka sta cu
    Ja isto baš ne brinem o tome puno, a doma uglavnom pijem iz čaše od linolade, nikakva nogica... Neki dan sam mlađem sinu pokazala dvije čaše na nogici sa znakom njegovog faksa. Nije pojma imao da to postoji u našoj kući, mislio je da samo bake imaju takve čaše. Baš smo muž i ja komentirali da su nam djeca narasla i da bi sad mogli ponovno koristiti fine čaše. Evo, ovaj topic je baš dobro došao da me podsjeti na to...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uuuu tema za mene
    Ja volim bijela vina, crna ne pijem. Sram me rec al neman pojma sta volim,
    X
    iako potječem iz duge loze vinopija

Ipak, ima jedno vino koje mi je jako fino, Mala nevina (https://www.miva.com.hr/asortiman/proizvod-800)

Al najviše volim naše domaće vino, koje radi MM (kupi mošt, sorte škrlet i onda smiksa na svoj način). Jako je pitko i svi ga hvale da mu je odlično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •