Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Topik o vinima na roditeljskom forumu :)))

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Napisala sam negdje gore - bratemili, da sam nastavila piti onako kako smo se navukli negdje 1989-90, danas bi bila alkoholičarka ili pokojna. Napisala je Svimbalo negdje na početku da s prijateljicom popije butelju. E, tako sam i ja svojevremeno + zaključila da to mora prestati... Imam način (ne baš spretan, ali funkcionalan) da se obuzdam. Neprimjerena čaša je dio toga.
    Ne vidim ništa loše da se povremeno u dvoje popije butelja. Jednom mjesečno ili jednom u 2 mjeseca. To je po meni čak dobro za psihičko zdravlje.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vidim ništa loše da se povremeno u dvoje popije butelja. Jednom mjesečno ili jednom u 2 mjeseca. To je po meni čak dobro za psihičko zdravlje.
    Ja sam i nešto blaža, prema sebi samoj i ne vidim problem u butelji podijeljenoj u dvoje i dva, tri puta mjesečno. Pritom nisam razmatrala učinak na psihičko zdravlje, nego mi je jednostavno fino

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam i nešto blaža, prema sebi samoj i ne vidim problem u butelji podijeljenoj u dvoje i dva, tri puta mjesečno. Pritom nisam razmatrala učinak na psihičko zdravlje, nego mi je jednostavno fino
    Htjela sam biti 'politički korektna' na ovom roditeljskom forumu . 2-3 puta mjesečno je također i više nego u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •