Nisam sve napisala, a stisnula post da ode hahahah. Uglavnom rođen je kao bebica iz visokorizične trudnoće, težak porod i dobio je jadan poveći kefalhematom na glavici jer su silili porod. Bili smo kod pedijatrice, dobili uputnice za neuropedijatra i UZV mozga zbog tog hematoma i izrazito jakog tremora, prvo su bile samo nogice, ali se pogoršalo na cijelo tijelo. Prekjučer je imao plakanje od 4:30 sata, plakala i ja skupa s njim od muke jer više nisam znala kako da mu olakšam. Na kraju je zaspao od umora mišonja. Sad smo na Bio gaia probiotiku i Lefax kapima da mu barem malo olakša izlazak tog zraka. Sve je bilo ok s papanjem do prije par dana kad više nijedna pozicija nije pasala jer bi počeo sisati i nakon dva gutljaja plač i vriska.

Patronažna je čak rekla da je taj plač moguće i neurološki uzrokovan pa jedva čekam da obavimo preglede. Znam da moram ostati sabrana zbog njega jer osjeti svaki moj stres i raspoloženje, ali užasno mi je teško gledati kako se muči, a ne pomaže ništa. Izbacila sam iz prehrane apsolutno sve mliječno, sve napuhujuće, ali nema nekog pomaka. Ma sve bih napravila samo da mu bude bolje i da se ne muči. Igrom slučaja smo napravili i pretrage krvi i mokraće, hvala Bogu sve je uredno.