To sam i ja pomislila. Al kad očito ne piše puno roditelja s djecom fakultetske i srednjoškolske dobi.
No ja evo brojim dane. 1. godina je skoro iza njega a i iza nas. Sad kad pogledam, brzo mi je prošlo. Uz česte krize, naravno.
Bila sam na Jarunu onaj dan kad i maturanti i nabasala na dijete frendova. I tako smo malo popricali s mladima i bome djeca imaju razne planove što uključuje i odlazak od kuće.

Odgovori s citatom
. Bilo je planova za Erasmus, ali je odustala od toga kad je upisala srednju glazbenu i shvatila da je vani neusporedivo skuplje kombinirati faks uz glazbu. Samostalna je i oduvijek ima obje noge na zemlji, a i inače svi imaju zaduženja u kućnim poslovima, pa se nije bila u šoku od svakodnevnih životnih poslova kad je diplomirala i zaposlila se i preselila. Blizu je, pa se često vidimo, tako da sam ja to rezanje pupčane vrpce nekako lakše podnijela nego što sam se bojala.

Brinuli mi ili ne, djeca će po svome...
istina brojke/cijene uopće ne pamtim,jednostavno ne mogu to zapamtit, ali ovo sam zapamtila jer je cijena bila ista godinamaaa i svaki dan sam samo to plaćala.