Citiraj mama pticica prvotno napisa Vidi poruku

jel ima jos kaj tak bedasto da mogu očekivati??!?
Još uvijek sam u perimenopauzi, imam cikluse, 50 plus. Mogu ti reći da mi koža postaje sve veći problem. Strašno je suha, svaki vrag se na nju kači. I inače je puna madeža, osjetljiva. Došlo je do toga da se ni sa kakvim losionima ne mogu tuširat, niti oni posebni koje mi je derma prepisala. Sad sam na nečem što smrdi ko riblje ulje, isto iz apoteke, i ne smijem se nakon tuširanja brisati, nego još vlažno razmazati taj losion pa višak vlage samo utupkati ručnikom, vruća voda no way. Ako tako ne napravim, imam napdae svraba da se češem po cijelom tijelu ko da me priključilo na strujen udare, do krvi, pola sata to traje, za to vrijeme ne mogu ništa nosit, moram bit gola.

Sve alergijske reakcije i seborea su se pogoršale. I inače bih npr. na đinđe dobila ko opekotina alergiju, sad ne podnosim ni flastere dulje od 5 dana - ako dulje nosim, nastaju gdje je bilo ljepilo mjehurići koje moram tretirati tridermom.

Derma mi je predložila antiistaminike dok je baš tako, zasad sam se spasila s tim takpanjem, a ne brisanjem ručnikom.

Evo, to su moja perimenopauzalna veselja zasad.