Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Perimenopauza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam se požalila psihij.na navale vručine,loše spavanje i buđenje u znoju misleci ajd možda je psih.naravi.Žena me poslala na sve moguce pretrage.Kod ginica idem 2x godisnje,pa cu vidjeti kaj ce mi on reci.Najgora mi je ta zaboravljivost,krenem u dućan i onda stanem ko budala i nemrem se sjetit po kaj sam došla.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se požalila psihij.na navale vručine,loše spavanje i buđenje u znoju misleci ajd možda je psih.naravi.Žena me poslala na sve moguce pretrage.Kod ginica idem 2x godisnje,pa cu vidjeti kaj ce mi on reci.Najgora mi je ta zaboravljivost,krenem u dućan i onda stanem ko budala i nemrem se sjetit po kaj sam došla.
    To ti je sve normalno.
    U nedjelju sam bila sa kćeri u restoranu na ručku i konobarica uzima narudžbu.
    Čujem ju, vidim, znam što želim jesti i ne mogu izgovoriti. Ja sam totalno zablokirala. Uvijek jedem isto. Ribu. Brancin. I nisam se mogla sjetiti i to izgovoriti. Samo sam gledala ispred sebe.
    Kad je konobarica otišla, sjetila sam se.
    Na poslu sve, ali sve pišem.
    Imam dva rokovnika. Jedan u torbi za privatno i poslovno i jedan u uredu za samo poslovno. Da netko vidi moje bilješke mislio bi da sam luda. Sve živo pišem i puno puta do sada se potvrdilo da je to ispravna odluka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •