-
Evo da se javim, budući da sam ja otvorila temu. Svašta se u međuvremenu izdešavalo. Kod privatnog ginekologa u 6/2021 opet nađeni polipi endometrija... Pila Duphaston do 10/2021, menstruacije izregulirane ali polipi nisu otišli, već sam ih vadila u 11/2021 i PHD nalaz polipa i endometrija dobar. Na kontroli sve čisto i bez ikakve terapije do 02/2022. Menst. dolazi na vrijeme 24/27/35 dan i traju do 8 dana... Jučer 13 dan ciklusa pojavilo mi se krvarenje - sad da li je ovulacija ili šta je ne znam (nisam do sada imala ovulacijska krvarenja) i uzput otekao limfni čvorić na lijevoj preponi.. Ne znam da li je povezano ali počela sam intenzivnije trenirati pa sam možda i istegnula preponu.... Svi nalazi u 11 mjesecu krv, urin, ginekolok ok... Ono šta primjećujem da su mi grudi bolnije i otečene prije nisam imala problema s time... Obavila mamografiju na nekom najnovijem aparatu pre par dana i čekam nalaz pa ćemo vidjeti... Raspoloženje kako kad, ponekad panika i lupanje srca, a ponekad sve ok...
Najviše pomaže tjelovježba, šetnje i sex
... moru reći da me ta perimenopauza dosta opterećuje i nadam se da će se hormoni čim prije unormalit... Nisam baš ni za uzimanje hormora, jer su me od Duphastona bolile grudi i nije mi baš štimao... Sve ginekologe koje pitam i privatne i socijalne nisu baš za neku terapiju, eventualno Duphaston i ako su jaka krvarenja spirala...
Sad opet u 02/2022 mjesecu imam kontrolu kod svog privatnog ginekologa koji je odličan i čujemo se jedanput mjesečno, pa ću ga probat pitat za neki prirodni preparat..
Javim se opet ....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma