Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
Pa da, ali ja sam već jednom prošla taj momenat skraćivanja ciklusa na 21 dan, tu oko moje 40-te, pa je dr bila kao pa, dooobro, malo će biti ranije menopauza, i jesu se proredili na svaki drugi ili treći mesec ono u najstresnijim momentima korone. A sad sam preko 6 meseci ponovo u fazi na 21. dan tačno kao sat... Sa tim što sam ja uvek imala prilično pouzdane cikluse dok sam, jel, bila u najboljim godinama, čak i kao tinejdžerka.
Dobro, valjda će u jednom momentu opet da počnu da se proređuju, uopšte nisam sigurna koja varijanta mi je simpatičnija, kad nemam pojma hoću li i kad dobiti, ili kad sam sigurna da hoću za tri nedelje...

Ina, sećam se da si pisala, ali sam naravno zaboravila detalje , da li bi mogla da ponoviš, da li si za dijagnozu anemije radila samo klasičnu KKS ili si proveravala sve parametre, feritin i ostali paket? Hvala!
Feritin i ostali paket, ne može samo klasična KKS (sve vrste željeza, hemoglobin, feritin plus KKS) pa onda još dodatno te faktore zgrušavanja koje je utvrđeno da mojoj maloj fale pa da je nasljedno pa i da meni i mužu fale - ti faktori se konkretno rade u bolnici kod nas i to samo na Rebru (barem od ZG bolnica), a to je dijagnoza koja objašnjava anemiju.