-
Sad u miru božjem odradi ovo što ti je rekla. Mjesec dana brzo prođe. Kad budeš išla pokazati nalaze, napravi si POPIS PITANJA koja te zanimaju, da nešto ne zaboraviš pitati kad si tamo. S druge strane, hormoni u perimenopauzi su nepredvidivi. Terapija koja ti je dobra sada ne mora valjati i za 3 ili 6 mjeseci. Za ovo što te muči kritična je debljina sluznice maternice. Meni je to znalo biti i 20 mm, a normalno je do 12 ako se dobro sjećam. U toj fazi osjećaš se napuhnuto, nikako i užasno, ali razina hormona nije dovoljna da okine menstruaciju. Zato se daju lijekovi (utrogestan, duphaston, provera, ne znam ima li ih još), da pokrenu menstruaciju. Ponekad je dosta sasvim malo vanjskih hormona da se to dogodi. Čini mi se da je tako bilo od tebe, jedna tableta se pokazala dovoljnom, a možda bi prokrvarila u roku dan-dva i bez toga. Inače, perimenopauza ne dolazi linearno, nego jajnici malo rade-malo ne rade, pa onda kratko vrijeme rade previše i teško je to izbalansirati da bude "kao prije". Kako god bilo, sretno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma