-
Pozdrav, ja imam 40 godina, do sad redovni ciklusa svakih 27 dana u trajanju od 4 do 5 dana. Ovaj mjesec je uronila 9 dana a 3 dana prije toga se pojavio taj spotting, svaki put malo vidljivo nakon wca. Zavrsila tako menstruacija i narednih 6 dana sve super, kad najednom opet ovaj spotting uz tako bolne grudi. I sad to traje već 10 dana tako odem na wc, piskim, obrišem se a on rozo krvavo. Jučer napokon stalo ja sva sretna kad evo danas opet ista priča. Nego sad imam osjećaj kao da moram mokriti a ono jedva nešto malo. I odem doktoru opće prakse, dobijem pregled kaže cervix lijep cist. Treba vidjet na ultrazvuk još, to sad cekam da me naruce. Ugl uz sve to neke ogromne pristeve kao čiste na čelu se pojavile, emocije su mi na sve strane, počnem plakat usred ducana i ne znam jel.od stresa ili jer sam toliko zabrinuta za ovo ili nešto treće. Nikad nisam rodila, ne znam jel to bitno uopće. Imam užasno sresan posao pa ne znam jel i to čimbenik. Majka i njena majka su obje ušle u početak menopauze sa 41 godinom i kompletno prestale krvariti sa 45. Mene brine što nigdje nisam cula da neko ovako briše krv 10 dana za redom pa ne znam jel ima to veze sa perimenopauzom. Žene ispričavam se na ovako dugom postu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma