Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Perimenopauza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nisam ni ja tip ali eto imam u posljednjih par mjeseci takve tegobe, tjedan dana prije menstruacije i prilično su ozbiljne.
    Hormone ne uzimam, moj ginekolog nije nešto zagrijan za to, ali ću samoinicijativno nakon godišnjeg izmjeriti razinu spolnih hormona i ako mi moje trenutne self help metode ne olakšaju itekako sam spremna za sve solucije, pa i hormone.
    Ako netko ima za preporučiti privatni lab u ZG pišite!
    Posljednje uređivanje od flopica : 06.07.2023. at 08:25

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ni ja tip ali eto imam u posljednjih par mjeseci takve tegobe, tjedan dana prije menstruacije i prilično su ozbiljne.
    Hormone ne uzimam, moj ginekolog nije nešto zagrijan za to, ali ću samoinicijativno nakon godišnjeg izmjeriti razinu spolnih hormona i ako mi moje trenutne self help metode ne olakšaju itekako sam spremna za sve solucije, pa i hormone.
    Ako netko ima za preporučiti privatni lab u ZG pišite!
    Meni je ginekologica u koju imam beskrajno povjerenja rekla da u predmenopauzi i nema neke sreće vaditi hormone jer je to zapravo lutrija s obzirom da variraju skoro pa iz sata u sat... Zato i imamo takve promjene. Tako da je pitanje u kojoj ćeš ih fazi uhvatiti. Predmenopauza se uglavnom dijagnosticira klinički.
    Mene je uz cijeli set fizičkih simptoma baš jako drmnulo psihički. Nisam mogla funkcionirati.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Uh ja sam na pragu okruglih 50.
    Glavni simptomi: bore, vid progresivno sve lošiji, slijedih sve više.
    Kile imaju tendenciju lakog nakupljanja i teškog gubljenja.
    I da, dinstani luk u minimalnim količinama. Prošlo ljeto sam doslovce htjela plakati kako mi je bilo zlo nakon nekog prefinog cobanca i prefine pizze s tunom i lukom. Grah i ostale grahorice su mi isto na crnoj listi osim ak pozelim da ljudi pomisle da sam se odlucila za trudnocu u kasnoj zivotnoj dobi

Ostalo se osjećam ok, godine su samo broj. Kupujem odjecu u dućanima za mlade - bar nesto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •