Kosa? Meni ne ispada. Imam je previše. Sad je duga do ramena i to sam jedva frizerku nagovorila da ošiša. To je sad neki dugi bob ili lob. Farbam se u plavo jer sam skroz sijeda. Većinu vremena ju nosim svezanu jer valunzi.
Osim valunga i spuštenog lica nemam drugih simptoma.
I ne vidim niš, ali to već neko vreme.
Htjela sam ići na blefaroplastiku prije ljeta, ali kad sam na yt vidjela kak to izgleda, odustala sam. Kći me špotala da sam to trebala gledati poslije zahvata.
Uopće se više ne šminkam jer em ne vidim iako mi je kçi nabavila neke smiješne očale na jedno oko za šminkanje, em imam prespuštene kapke za sjenilo ili maskaru, a zbog valunga puder ne dolazi u obzir.
Mažem se po licu i tijelu puno i s više toga. Volim te mackalice i stalno otkrivam nove.
Bora baš i nemam. Samo smijalice. Ali se cijelo lice spustilo za 2-3 cm i izgledam umorno. Intezivno razmišljam o liftingu, ali ne još i budući da kći, koja je pri kraju fakulteta, razmišlja o estetskoj i rekonstruktivnoj kirurgiji kao specijalizaciji, možda dočekam da me ona preuredi. Samo će trebati rezervnih dijelova.
Zdravstveno sam puno bolje nego prije, ali uistinu slušam doktore i trošim puno lijekova. Između ostalog i statine o kojima Ina piše.
Kaže moja dijabetologica da nakon 50. bismo svi trebali na remont i to je istina.
Zube sam sredila lani i to sa veeelikim radovima: implantati i krunice. Izgubljene zube sam nadomjestila implantatima i na to su išle krunice. Sad je cijelo zubalo pod krunicama i jako sam zadovoljna napravljenim. Bilo je grdo, bolno i trajalo je, ali se isplatilo. Sad je to i estetski i funkcionalno savršeno. Preporučujem od srca svima, ali nije za nestrpljive.
Vježbam redovito u teretani. Trčim na traci. Planinarim vikendom…fizički sam u solidnoj formi. Kilaža već neko vrijeme ista, ali se jako promijenio omjer mišićnog i masnog tkiva u korist mišićnog. To znam zato jer zbog dijabetesa jednom mjesečno idem kod nutricionistice koja me mjeri i prati. I to preporučujem od srca za sve one koji ne znaju kako i što bi jeli.
Ginekološki sam za sada ok. Na nedavnoj mamografiji su nekaj suspektno našli pa idem u utorak na uzv dojke da to provjerimo. Kome treba brzo uzv dojke na uputnicu ; ja sam u OB Zabok dobila termin za deset dana i to popodnevni da ne izlazim s posla. Sestra je divna. S njom se može sve dogovoriti. Preporučujem!

Sent from my iPhone using Tapatalk