mi ne koristimo bobiflips ni smoki ni slicne gluposti za djecu. mm obozava pikantne cispove (i ja sam prije, sad puno manje). ja nikad djeci nisam kupila ni nudila. donesu nekad neki koji ne znaju koliko sam militantna po tom pitanju (bas neki dan mm i ponudio kad smo imali goste...)

ali zato koristimo "meki". to je "niskokalorican proizvod bogat dijetalnim vlaknima, konzumirati s jogurtom, vocnim jogurtom, mlijekom, uz voce. sastav: kukuruzna krupica, psenicne posije, jecmeni slad, sol 0,03%". proizvodi mipan d.o.o. iz drnja - elem - kupujmo hrvatsko

te su pahuljice u obliku zvjezdica i iskreno - okus im je ni na sta nalik, ali moji klinci to obozavaju... koristimo ih i zderemo vec valjda tri godine...

al, da se nadovezem na ono gore kad je mm ponudio bobiflips, ubacio ga je u zdjelu punu ovih meki zvjezdica, al naravno da je prvo nestao smoki, i to su rovarili po zvjezdicama da ga pronadju, pa tek onda krenuli po njima...

eto. ako netko pozeli probat - kupujemo ih u getrou, plodinama, billi i slicnim marketima na odjelima zdrave hrane... pakirane su u prozirne vrecice po 70grama... cijena oko 3.5kn