Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Racunarstvo, FER. Posao?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj petarvrancicccc12 prvotno napisa Vidi poruku
    Roditelji zele da upisem medicinu i natjerali su me da osim aaa mat hrv i eng i fiz (sto sam ja zelio i sprema se za to) pisen i kemiju i biologiju. Pisen i informatiku ako ne upadnem na fer jer mi je fesb racunarstvo drugi izbor. Medicina mi je treci izbor. Kemiju mrzim vise od ikojeg predmeta vec od osnovne i vjerojatno cu je past i nije da mi je zao. Volin matematiku, fiziku i informatiku i programiram sam od petog osnovne i da mogu ucio bih i istrazivao samo to po cijele dane, ostalo se potrudim naucit al ili ne volim ili mrzim ili me nije briga.

Nek' se mama ulogira pa ćemo joj objasniti. Ima tu i nešto sitno doktorica koje će je odgovoriti o MEF-a i poslati na FER.
    OSIM ako nisi sin vlasnikâ neke poliklinike...onda ti nema spasa - što se mora, mora se

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nek' se mama ulogira pa ćemo joj objasniti. Ima tu i nešto sitno doktorica koje će je odgovoriti o MEF-a i poslati na FER.
    OSIM ako nisi sin vlasnikâ neke poliklinike...onda ti nema spasa - što se mora, mora se

Samo da napomenem - poznajem obitelj s troje djece koji su baš u takvoj situaciji, ali roditelji su se morali pomiriti da ni jedno dijete nije na kraju upisalo medicinu. Najstarije je pokušalo, ali nakon vježbi iz anatomije zbrisalo na (mislim) ekonomiju glavom bez obzira, hehehe.... Djeca su starija od mojih i sad su svi već pokupili diplome, rade ono što vole, a roditelji su se pomirili s njihovim izborom.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 31.05.2021. at 12:26

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •