Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Veš mašina sa sušilicom, ili bez sušilice? I koja marka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj modesty71 prvotno napisa Vidi poruku
    U biti mi treba samo povremeno, kad je velika vlaga u stanu, pa se veš jedva suši (ko kak je bilo prije ovih vrućina). Za dva aparata nemam mjesta tak da ću uzeti kombiniranu. Našla sam Gorenje za cca 4200 na sniženju, al moram ju još malo proučiti.
    Uzmi u obzir da je perilica sušilica obično veća od perilice, pa i mjere pogledaj. Da ne ispadne da ti ne stane.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Uzmi u obzir da je perilica sušilica obično veća od perilice, pa i mjere pogledaj. Da ne ispadne da ti ne stane.
    ma gdje? sve koje sam gledala, a proucavala sam ih dugo, istih su dimenzija kao perilica vulgaris

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    ma gdje? sve koje sam gledala, a proucavala sam ih dugo, istih su dimenzija kao perilica vulgaris
    U dubinu idu od 40-64 cm. Ovisno o proizvođaću. Nekima i koji cm. može smetati.
    Meni recimo zbog zida i kade ne bi stala dva uređaja jedan do drugog.
    Samo sam rekla da provjeri.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nije, većina je istih dimenzija. Ja sam do sada u 20 godina doderala jednu kombiniranu Indesit perilicu, jednu Gorenje i od prošle godine imam Candy. Nemam mjesta za dva uređaja, a i ne koristim sušilicu više jako često otkad su djeca narasla, tako da mi je ovo ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •