Pokazuje rezultate 1 do 50 od 93

Tema: Kupaći kostimi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Triumph, na popustu, gornji kupaci velicina 38E 188 kn, donji 36 139 kn. Ima svijetlo plavi i koraljni, dvodijelni. Gornji dio je oblika minimizer, sa zicom, cvrst, naramenice su deblje. Jako sam zadovoljna, nasla nesto da mi ne puse oko ledja, a da je dovoljno duboko, gacice se najnormalnije odvojeno kupuju.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.07.2021. at 23:29

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Triumph, na popustu, gornji kupaci velicina 38E 188 kn, donji 36 139 kn. Ima svijetlo plavi i koraljni, dvodijelni. Gornji dio je oblika minimizer, sa zicom, cvrst, naramenice su deblje. Jako sam zadovoljna, nasla nesto da mi ne puse oko ledja, a da je dovoljno duboko, gacice se najnormalnije odvojeno kupuju.
    Ja sam već nekoliko godina vjerna triumhu. Ok, ja imam aa grudi, ali kad si guzat s deset kila viška nisu samo gornji dijelovi problem. Čvrsti su i donji i gornji dio, imaju jko zgodne bokserice ili kako se već zovu.
    Ja sam u subotu nakon neuspješne potrage za starim kupaćim naručila sa stranice neke naše stranice, https://brandsandtrends.hr/korisnik/login/
    naravno na more idem u petak, nemam vremena do Osijeka skoknuti pa sam napamet s neprovjerene stranice naručila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •