-
Ja stalno kupujem knjige jer sam fetisist, volim ih imati, listati i dirati. Nemam vise polica za njih pa kupujem nove i slazem ih ko arhitekt na lsd-u.
Na ljetovanju sam prvo citala knausgaarda jesen gdje je napisao nesto tipa da je madam bovary savrsen roman i onda sam posudila madam bovary jer to nisam citala kad je trebalo (buntovnik 4ever) i zbilja je dobar roman cak i sad nakon 150 godina. Zatim sam procitala Treci Reich od Bolana (njega inace obozavam) i bio mi je odlican, slistila sam ga za 2 dana - iznenadilo me je kad sam procitala da mu je to valjda najraniji roman (posthumno objavljen, napisan valjda 1989). Atmosfera negdje izmedju Kafkinog Dvorca i filma Straw Dogs od Sama Peckinpah - mene je bas drzalo nekom creepy atmosferom i slutnjom.
Sad sam posudila Godine s Laurom Diaz od Carlosa Fuentesa - nisam ga jos citala prije, inace sam slaba na latino pisce (Marquez, Saramago, Cortazar, Bolano, Llosa), ali zasad mi je nekako meh. Ne opcinjava me - malo sam zahtjevna mozda.
Posudila i prvu knjigu od Isabel Allende - Japanski ljubavnik - ne znam bi li je pocela ili ne- brijem da je nesto na granici sunda - ne da mi se trositi vrijeme na to - ili je bar zabavno?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma