Što čitate 4.

Thread: Što čitate 4.

1. Jurana's Avatar

Jurana said:

Quote Originally Posted by Angie75 View Post
    Tana French: U šumi
    Solidan krimić, iako je imao potencijala da bude i mnogo više, ali autorica kao da se prestrašila da je potrošila 400 stranica i odlučila nabrzinu završiti. Svejedno, roman je dobio 4 nagrade za najbolji debitantski kriminalistički roman.
    Budući da su romani iz ovog ciklusa stvarno ciklički i međusobno povezani (pa je glavni lik u drugom romanu Cassie, a u trećem njen partner iz drugog romana itd.), ja se nekako nadam da će se na kraju ciklusa vratiti na ovu prvu priču i tako zatvoriti krug.

2. Angie75's Avatar

Angie75 said:

Quote Originally Posted by Jurana View Post
    Budući da su romani iz ovog ciklusa stvarno ciklički i međusobno povezani (pa je glavni lik u drugom romanu Cassie, a u trećem njen partner iz drugog romana itd.), ja se nekako nadam da će se na kraju ciklusa vratiti na ovu prvu priču i tako zatvoriti krug.
    E to bi bilo super, nadam se da imaš pravo!

3. Peterlin's Avatar

Peterlin said:

Quote Originally Posted by Jurana View Post
    X
    Htjela sam baš napisati da knjiga ima nastavak, zapravo postoji poveznica u drugim knjigama, ali vidim da sam zakasnila.