Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1432

Tema: Što čitate 4.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Marie Aubert: Odrasli ljudi

Psihološki odlično motiviran nedugačak roman o obiteljskim odnosima, prije svega između dvije sestre, ali tu se provlači i pitanje sazrijevanja, majčinstva, odnosa prema partnerima i djeci. Jako, jako dobro, a ležerno napisano, lako se čita i naoko roman ne nosi neku posebnu težinu. A puno toga je rečeno. Svakako preporučujem!

pridružujem ti se Tanja!

mene su posebno dotaknule neke od epizoda iz knjige, prizori s jezera, konzumacija alkohola, kao i perepetuirajući odnos druge generacije prema prvoj. mada ide uz prevladavajuće teme manje mi se svidjela komorna atmosfera, ali to je do mene i utjecaja proljeća.

Anci, I hear you

dodajem odličan triler/krimić prisan u prvom licu o tajnama uma, You-jeong Jeong, Dobri sin što je posve primjereno za preporučiti u tjednu mozga . opet riječ je o romanu o obiteljskim odnosima, a ja sam se prilično zabavila čitajući ga. još sam i podosta naučila o Južnoj Koreji. mislim da sam već pisala da rado čitam prijevode autorica i autora iz Azije kao i knjige koje govore o tom dijelu našeg planeta.
    Posljednje uređivanje od anamar : 16.03.2022. at 07:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •