Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1435

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Ferić je, prije svega, izvrstan pisac i izvrstan romanopisac (mnogi naši autori pišu romane,

Apsolutno najbolje njegovo djelo mi je priča "Potrči doktora", a još bolje mi je bilo kad sam u "Putujućem kazalištu" naišla i na situaciju koja mu je dala ideju za tu priču (i koja je bila potpuno drugačija od onog što sam ranije mislila).
    "Putujuće kazalište" je stvarno izvrstan roman, kruna svega što je dosad napisao, ali na mahove bergmanovski mučan.
    "Putujuce kazaliste" me odusevilo, a "Potrci doktora" sam citala davno i jako mi se svidjela tada, ali poveznica sa tom pricom mi je promaknula
    Tanja, moze hint?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, pobogu, pa kako točno znaš na kojoj je to stranici bilo?
    Pa tako što sam skinula knjigu s police i pogledala
    Neke knjige vrijedi kupiti i imati trajno kod sebe, a to pravilo svakako vrijedi za Ferića (imam još tako nekih autora koje kupujem bez puno premišljanja).

Citiraj sofia prvotno napisa Vidi poruku
    "Putujuce kazaliste" me odusevilo, a "Potrci doktora" sam citala davno i jako mi se svidjela tada, ali poveznica sa tom pricom mi je promaknula������
    Tanja, moze hint?������
    Ma to je na samom kraju "Putujućeg kazališta", kad je dobio posao u zagorskoj školi. Čak je to izravno i napisao (spominje priču "Potrči doktora"). Evo i za tebe broj stranice: 459

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •