Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1369

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tanja, hvala, onda cu preskociti Jergovica ipak, samodopadnost me kao sto se mogli vidjeti izuzetno nervira :D
    Adele sam dosla do cca 100 str i zasad mi je dosta zabavna, brijem da cu je zavrsiti do sutra do 14 kad se otvara knjiznica pa cu opet bit na sto muka sto uzeti, vjerojatno cu onu vujcicku jer je to jedino sto sam nasla tamo od vasih preporuka

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Tanja, hvala, onda cu preskociti Jergovica ipak, samodopadnost me kao sto se mogli vidjeti izuzetno nervira :D
    Adele sam dosla do cca 100 str i zasad mi je dosta zabavna, brijem da cu je zavrsiti do sutra do 14 kad se otvara knjiznica pa cu opet bit na sto muka sto uzeti, vjerojatno cu onu vujcicku jer je to jedino sto sam nasla tamo od vasih preporuka
    Meni je kod Adele najzamorniji bio onaj početak s rađanjem potresa, sve poslije mi je bilo ok, ali ni blizu kao prva dva romana "Mirna ulica, drvored" i "Voda, paučina"

A kad si spomenula Jergovića, samo sam čekala da Tanja navrati i spomene Balzaca uljepšale ste mi jutro :D

On topic, ovo ljeto sam baš zakazala s čitanjem. Prvo sam se uhvatila neke mlade švedske spisateljice koja je dobila nagrade za roman Beckonberga, no baš me knjiga smorila, nije mi bio trenutak za čitanje o psihičkim bolesnicima.
    Onda sam brzinski pročitala krimić Tragač Tane French, bio mi je ok ali krimić ko krimić.
    Pa još jednu kratku knjižicu Slučaj Courrier koju sam našla doma na polici, simpa ali nekako me ništa u zadnje vrijeme ne obara s nogu.
    Sad sam se uhvatila Tylla od Daniela Kehlmana, za sto kopalja bolja od naprijed navedenog.

Zapravo sam skužila da mi je sve teže čitati jer sad već trebam naočale, a ne da mi ih se nositi okolo sa sobom i još se borim protiv čitanja s njima, jer kad jednom krenem, nema nazad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •