-
Slabo stižem pisati na Rodi no zahvaljujem na svim preporukama...lista za čitanje mi je sad već jako duga
I ja se jako veselim Nobelu za Annie Ernaux, pisala sam već tu koliko me se dojmila 
Od mene stiže preporuka za knjigu Bernardine Evaristo: Manifest .
Razgalila mi je srce. To je knjiga koju bih preporučila svakoj mladoj osobi, svakoj osobi u kreativnom zanimanju...ma, zapravo, preporučila bih je svima
. Nešto između memoara i priručnika o tome "kako nikada ne odustati", knjiga je zaista manifest Evaristo koja nije "nikad odustala", ali i divna priča o svim našim životima i izvrstan podsjetnik kako njegovati iskru strasti da budemo ono što jesmo, usprkos i unatoč svim poteškoćama koje će naići putem.
Od drugih knjiga čitanih zadnjih mjeseci, izdvajam ove dvije:
- za ljubitelje filozofije (a može i za ostale, knjiga se lako čita): Izvrnuti svijet: kako nam filozofija pomaže da se uspješno nosimo sa zlom - Remko van Broekhoven
- o ovoj ste vjerojatno već pisale; ja sam je tek sad pročitala, u jednoj večeri; i bila je poput toplog, mirisnog, dašak oporog čaja, uz igru vatre u kaminu i snijeg što pršti iza prozora, mirno i tiho, da potraje u sjećanju: Čitav jedan život - Robert Seethaler
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma