Citiraj KAMI prvotno napisa Vidi poruku
I ja sam pročitala Knjižničarku na konju nakon što sam na jednom čitalačkom blogu pročitala da je to najbolji roman kojeg je autorica bloga pročitala u zadnjih 10 godina. Rekoh, mora biti dobro.
Na kraju- razočarenje, slabo obrađena tema, mogla je to biti izvrsna knjiga. Zadnja četvrtina na razini jeftinog ljubića.
Sad čitam Shuggieja Baina, izvrsna!!
Moj doživljaj Knjižničarke na konju je sasvim drukčiji od vaša dva. Manje tražim.
Odavno sam zaključila da sam za našu Tanju mala beba.
Tanja, tvoji komentari su mi vrh, sjajna preporuka i inspiracija koju knjigu odabrati/ne odabrati pročitati. Ima ih toliko da te nikad neću stići taman čitala samo knjige koje su te zadovoljile.

Nakon sjajna prva 3 mj. di sam gutala knjige i pročitala ih 16, sad od umora jedva pročitam koju str. i zaspim snom pravednika. Trenutno čitam:

Vannesa Montfort: Žena bez imena
Od 545 str. jedva sam stigla do 200 i neke, a cijeli mj ju čitam.
Jako mi je interesantna i pokušat ću se ubrzati. Roman je priča o ženi koja je napisala neka od najsjajnijih španjolskih djela 20. st.u sjeni supruga.

Uz to me čeka Ulickina Kuga. Vidim Tanjin sjajni komentar na nju. Ulicku obožavam i gotovo sve njeno sam pročitala. Ona je meni ženski Tolstoj.

Uzela sam 10ak knjiga iz knjižnice i od frendica, pa svojih... Bojim se da će neke čekati vlak i g.o.