Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1443

Tema: Što čitate 4.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj chesil prvotno napisa Vidi poruku
    Strout razumije usamljene, prevarene, izgubljene, antivaxere, pa čak i simpatizere Trumpa. Nježnost njenih riječi je ljekovita.
    Kako si to dobro rekla! To mi je super kod Strout, kako nacrta te svoje likove da ih jedino možeš nježno volit i prepoznavat.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Da se malo i ja javim!!!
    Pročitala sam Vrt večernjih magli, autora Tan Twan Enga, radnja se odvija u Maleziji prije, za vrijeme i nakon japanske okupacije u drugom svjetskom ratu, i prati nekoliko likova koji su životno obilježeni tim događanjima, vrlo zanimljivo, mnogo sam naučila o Maleziji u tom vremenskom periodu, japanskoj kulturi, povijesnim zbivanjima, ma preporučam svakako!!!
    Sad sam pri kraju Granice Kapke Kassabove koju je preporučila chesil, izvrsna knjiga, hvala na odličnoj preporuci!!

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KAMI prvotno napisa Vidi poruku
    Da se malo i ja javim!!!
    Pročitala sam Vrt večernjih magli, autora Tan Twan Enga, radnja se odvija u Maleziji prije, za vrijeme i nakon japanske okupacije u drugom svjetskom ratu, i prati nekoliko likova koji su životno obilježeni tim događanjima, vrlo zanimljivo, mnogo sam naučila o Maleziji u tom vremenskom periodu, japanskoj kulturi, povijesnim zbivanjima, ma preporučam svakako!!!
    Sad sam pri kraju Granice Kapke Kassabove koju je preporučila chesil, izvrsna knjiga, hvala na odličnoj preporuci!!
    Mene oduševio Vrt večernjih magli. Uvrstila sam ju na popis 10 naj ove godine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •